Slik feilsøker 1995 Ford Windstar Problemer

The 1995 Ford Windstar inneholdt en 3,8-liters V-6 motor og automatgir. Minivan var lastet med standard funksjoner som ABS-bremser og to kollisjonsputer. Hvis du er en Windstar eier, kan du oppleve sporadiske problemer med minivan din. Grunnleggende feilsøking av minivan din kan hjelpe deg å spare bekostning av en sjekk. Du trenger
Bremsevæske
Momentnøkkel
servostyring væske
Kjølevæske
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller 1995 Ford Windstar er bremsevæske nivåer hvis bremsepedalen går hele veien til gulvet når du tråkker på den. Bremsevæskebeholderen er plassert under panseret ved siden av motoren. Reservoarets cap er merket "Brake." Ta av lokket og sjekke nivåene. Hvis væskenivået er under den angitte streken, tilsett mer væske.
2

Trekk til hjulmutrene på din Ford Windstar hvis dekkene ser ut til å vingle. Bruk en skiftenøkkel til å stramme mutterne med moderat trykk. Stram en lug mutter på hver side av hjulet først, deretter stramme den rett over fra den. Ikke legg for mye press på hver lug mutter, da dette øker risikoen for stripping en mutter.
3

Kontroller Ford Windstar er servostyring væske nivåer hvis du har en vanskelig tid å snu rattet. Du må også sjekke væskenivået dersom rattet synes å gjøre en surrende lyd når du kjører. Hev Windstar panseret og finn servostyring væske reservoaret. Reservoaret ligger på venstre side i motorrommet. Ta av tanklokket og kontroller nivået mot streken. Legg servostyring væske hvis nivåene er lave, og sett hetten.
4

La Ford Windstar å kjøle hvis van begynner å overopphetes mens du kjører. Det er viktig å stoppe så snart som mulig for å unngå ytterligere skade på bilen din. Løft panseret og sjekke kjølevæsken nivåer i van. Hetten for reservoaret er merket "kjølevæske." Hvis dampen kommer ut av reservoaret når du forsøker å fjerne hetten, stoppe og la bilen kjøle videre. Hvis kjølevæsken nivåene ikke når streken, legger du til en 50/50 blanding av kjølevæske og vann til bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67858.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer