Slik feilsøker en 2006 Chevrolet Trailblazer

Chevrolet Trailblazer ble innført i 2002 som erstatning redskap for Chevrolet Blazer. I motsetning til Blazer som var tilgjengelig i to-og fire-dørs modeller, er Trailblazer bare tilgjengelig i fire-dørs konfigurasjon med en femte dør tilgang til bagasjerommet. Sport utility vehicle kan operere i bakre hjul og firehjulstrekk moduser. Hvis 2006 Trailblazer ikke fungerer som forventet er det et par ting du kan feilsøke hjemme før du tar det inn til en mekaniker. Du trenger
Stålbørste
Tennpluggnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen for 2006 Chevrolet Trailblazer i tenningen og vri den frem for å starte kjøretøyet. Lytte og observere hva bilen gjør når du prøver å starte den. Hvis det ikke er noen reaksjon, åpne motordekselet og inspisere tilstanden til batteriet. Rengjør batteripolene innlegg hvor kablene er koblet med en stålbørste til å fjerne eventuelle korrosjon som kan ha bygget opp på innleggene.
2

Drive 2006 Trailblazer, og trykk ned på gasspedalen og se hvor raskt motoren svarer. Hvis det er en nøling, finne, fjerne og erstatte drivstoffilter. A plugget drivstoff filter kan frata Trailblazers motoren riktig mengde drivstoff den trenger for å utføre riktig.
3

Start Trailblazer motoren og se hvordan det idles. Hvis du legger merke til det kjører grov og ikke tomgang jevnt, slå av motoren, åpne panseret koble fra tennpluggen ledninger fra toppen av tennplugger. Bruk en tennpluggnøkkel å fjerne tennpluggene. Bytt ut de gamle tennplugger med nye, koble til tennplugg ledninger og starte motoren igjen. Nye tennplugger vil ikke bare gjøre at motoren går jevnt, vil de forbedre Trailblazers gass kjørelengde.
4

Inspiser sikringsboksen og erstatte eventuelle sikringer som kan bli blåst hvis det er elektriske alternativer på Trailblazer som ikke fungerer. Trekk sikringen ut av sikringsskapet og inspisere plast enden av sikringen. Hvis metallet stripe som går gjennom plasten parti av sikringen er brutt da sikringen ikke er god, og må skiftes ut. Det er et tall på enden av den plastisk del av sikringen. Dette er den strømstyrken vurdering for sikringen. Bruk bare en sikring som har den samme strømstyrken vurdering som den du skifter ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67627.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer