Hvordan få en OBD kode for en 1994 Jeep

Opparbeidelse av en OBD (on-board diagnose) kode for en 1994 Jeep krever en diagnostisk terminal eller skanning verktøy som kan grensesnitt med OBD1 stil kjørecomputer installert på denne modellen av Jeep. Du vil hekte skanning verktøyet til samlebåndet diagnostisk link (ALDL), som ligger under panseret på en 1994 Jeep. Hvis du ikke har en ALDL-til-USB-kabelen i stand til å koble til datamaskinen og programvare som kan lese diagnosekoder, kan tyde kodene ved hjelp av en binders og Internett. Du trenger
Binders
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem ALDL kontakten. Det er en svart L-formet kontakt i nærheten av batteriet.
2

Hold kontakten med den buede delen av hodet vendt ned.
3

Plasser binders i bakken (terminal A), som er lengst oppe til høyre.
4

Place den andre enden av bindersen i den diagnostiske terminal (terminal B) som ligger rett ved siden av bakken til venstre.
5

Sett nøkkelen i tenningen til "run"-posisjon, men ikke starte bilen.
6

Se check-motor blinker for å få kodene. Den første kode er vanligvis en lang flash etterfulgt av to korte lysblink, som angir tallet 12. Når du har OBD1 tallkoder, kan du se dem opp på Internett for å få betydningen av koden. For eksempel betyr 12 system normal, 31 - tre lange blink og ett kort blink - betyr at det er en cam posisjon sensor feil. Det finnes en rekke nettsteder dedikert til å hjelpe gjør-det-selv bestemme hva de numeriske kodene betyr (se referanser og ressurser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64837.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer