Hva er årsakene til en Automatic Transmission Slipping?

Automatiske girkasser overføre kraften fra motoren til høyre bakhjul ved jevnt skiftende gjennom en rekke lav-og høy-nivå tannhjul for å gi en behagelig, ikke-risting sitte. Automatiske girkasser har komplekse indre arbeid som må alt fungere nøyaktig slik at den kan levere jevne skift og oppnå den beste drivstofføkonomi for hvert gir fart. Noen advarsel symptomer på en slipping overføring kan lett løses. Lav væskenivå

første du må sjekke på en slipping overføring er væskenivået. Sjekk peilepinnen når motoren har nådd normal driftstemperatur, med motoren i gang. Ingen væske opptreden på peilepinnen enden (markør) betyr minimum væskenivå er nådd eller overgått. Dette kan tyde på utsendingen har mistet for mye væske for å holde ventiler og pumper i drivverket er fylt, slik at de virker etter hensikten. Fylling til foreskrevet merket på peilepinnen kan bøte på dette problemet.
Forurenset Fluid

Sjekk peilepinnen for å vurdere tilstanden til overføring væske. God kvalitet overføring væske har en ren, rød farge til det som avgir ingen spesielle stygg lukt. Forurenset væske kan se ut som gjørme eller har en skummende brune eller gule fargen til det. Gammel væske som ikke har blitt endret kan ha lignende farge, men føles treg i fingertuppene og avgir en brent lukt. En slik væske som er overopphetet eller har mistet sin kjemiske viskositet ikke lenger kan strømme gjennom smøre og overføringen korrekt. Forurenset væske krever en fullstendig flush -. Tømming av transmisjon, torque converter og transmisjon kjølevæske linjer, og skifte filter
Fluid Lekkasjer

Transmission fluid kan lekke fra momentomformer, overføring pan pakning, kjøling ledningskoblinger, inn-eller utgang overføring bærende selene, eller fra påfyllingsrøret eller sensor plassering. Overføring væske kan også lekke nederst radiator eller på linjen beslag der. Dersom lekkasjen vises små, kan noen additiver tette lekkasjen. Gummi overføring sel kan også bli myknet (oppfrisket) med bruk av overføring tilsetningsstoffer. Finn riktig additiv produkt som er i samsvar med overføring spesifikasjoner.
Mekanisk overføring Failure
p Hvis bilen nekter å skifte til ett gear, slips eller unnlater å gå inn omvendt, kan problemet være en intern kilde. Forsinket eller uberegnelig skiftende kan også vise til et internt problem, inkludert uvirksom vakuum linkage kontroller, sprakk vakuum linjer, eller feil band og clutcher. Sendinger som har mer enn 100.000 miles på dem kan skli på grunn av band og clutcher som gjør at tannhjul til å bli engasjert. Band og clutcher fungere litt som en girkasse trykkplate og clutch, og slites bort på samme måte. I dette tilfellet må en fullstendig kontroll av overføring og eventuell gjenoppbygging utføres for å løse problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65556.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer