Transmission Problemer i en 1992 3000GT

Mitsubishi har publisert teknisk service bulletiner (TSBs) vedrørende overføring problemer med sin 1992 3000GT. Overføring problemer har forårsaket rykking under giring, overføring linkage svikt, forsinkelse eller nøling når giring, eller komplett girkasse feil. Ingen av disse overføring problemer har ført til noen tilbakekallinger fra produsenten. Overføring Linkage Problemer

overføring sammenhengen gjør det mulig å skifte gir i overføring av din 3000GT. Sammenheng svikt fører til at Mitsubishi å rykke under skiftende eller miste gears helt. Når denne koblingen problemet oppstår, må du ta din Mitsubishi til en kvalifisert tekniker for å hindre ytterligere skade på overføring.
Forsinket Shifting

Noen eiere av 1992 3000GT har rapporterte forsinket skifting mellom andre og tredje utstyr, samt tredje og fjerde gir. Overføringen i Mitsubishi vil begynne å miste makt og nøler før fanger neste gear. Ingen spesifikk årsak har blitt tilskrevet dette forsinket skiftende problem, men i henhold til TSB, kan det kreve en justering i automatgir clutch slutt.
Manual Transmission vanskelig å skifte

manuell girkasse i 1992 3000GT har vært gjenstand for rapporter om girene blir vanskelig å skifte. Du må kanskje rykke den manuelle girspaken eller trykk den hardt for at tannhjul i overføringen å skifte. Denne overføringen problem skaper en ulykke fare ved å bremse ned eller drøye Mitsubishi under normale kjøreforhold.
Drivverk Failure

1992 Mitsubishi kan ha problemer med overføringen på alle firehjulsdrift 3000GT på grunn av feilaktige dekk. De feilaktige dekkene føre til at forsiden og baksiden drivverk av sendingen for å kjempe mot hverandre. Denne krigen av front og bak dekk fører til overføring til å binde, etter hvert forårsaker overføring til å mislykkes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67103.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer