Feilsøking en Vehicle Speed ​​Sensor

Et kjøretøy fartsmåleren gir et signal om at bilens integrerte datamaskinen bruker til å beregne bilens hastighet. Denne sensoren fungerer på samme måte et hjul speed sensor på en ABS-utstyrt bil opererer. En defekt sensor kan føre til en rekke problemer avhengig tasking av sensoren signal av datamaskinen. Disse inkluderer speedometer, ABS, girkasse, cruise control, og servostyring problemer. Testing av sensor Variable Motvilje

I tilfelle av variabel motstand typen sensor, har en wire-innpakket permanent magnet magnetfeltet delvis kollapset etter en tannet ring. Når det magnetiske feltet kollapser, blir en spenning indusert i ledningen viklet rundt magneten. Dette analoge signal blir tatt av maskinen og bearbeides til et digitalt firkantbølge som datamaskinen benytter for å beregne hastigheten. To tester kan identifisere en dårlig sensor. Teste integriteten til følerkretsen med et ohm-meter for å sjekke for en åpen vikling. Sensoren bør lese en viss motstand, og det er en spec for denne test. Besøk http://www.autozone.com for mer informasjon i kjøretøyet reparasjon guide delen.

Den andre testen bruker en skanning verktøy. Installer skanning verktøyet, sett den for datastrømmen, og kjøre bilen mens overvåking av sensor signal.
Teste Sensor Mag Resistive

På sen-modellen biler som bruke Controller Area Network Protocol, må sensoren være i stand til å gi et digitalt signal til den integrerte datamaskinen. Dette oppnås ved hjelp av en magneto-resistiv typen sensor. Denne sensoren bruker en electomagnetic felt drives av maskinen, og en innebygd magneto resistive bro-kretsen som behandler signalet i digital firkantet bølgeform. Denne digitale signalet sendes til datamaskinen og bilens hastighet beregnes.

Igjen skanning verktøyet er den enkleste måten å teste denne sensoren. Utfør testen på samme måte som med variabel motstand sensor.

Å teste manuelt koble fra sensoren, og med nøkkelen på, men motoren av, test for strøm og jord fra datamaskinen. Koble deretter sensoren igjen, og starte bilen. Med drivhjulene suspendert, og overføring i gir, teste signal retur wire for et signal med en lab omfang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64206.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer