Skader forårsaket av Kjøring med parkeringsbremsen På

En parkeringsbremsen er designet for å legge et ekstra element av holdekraft å hjelpe overføring holde et kjøretøy på plass når bilen er parkert. Den parkeringsbremsen mekanisme er integrert med den vanlige bremsesystem i noen tilfeller, men ikke alltid. Kjøring med parkeringsbremsen på kan presentere et potensielt problem for bremsesystemet. Design

Parkeringsbremsen bruker det eksisterende bremsesystemet til en viss grad, enten det er en brems tromme, rotor, pad eller plate. Mange biler bruker et eget sett med elementer i deres parkeringsbremsen design som fortsatt legge press på en eksisterende bremsetrommelen eller bremseskiven.
Funksjon

I de fleste tilfeller, parkeringsbremsen aktiveres med en spak plassert inne i kjøretøyet. Denne spaken er festet til bremsesystemet av en stålwire som båndene til den eksisterende brems linje for drivakselen eller aktiverer en egen mekanisme for å søke bremsefunksjon.
Mulig skade

Bruke parkeringsbremsen under kjøring kan føre til slitasje på fôr av bilens viktigste bremser. Den bevegelige hjul forårsaker friksjon når parkeringsbremsen er på, iført bort bremsekloss eller plate.
Mulige motorproblemer

Selv kjører med parkeringsbremsen på er ikke sannsynligvis ikke forårsake noen vesentlig skade på motoren, er det en mulighet for at motorens temperatur vil stige over trygge nivåer. De fleste biler har et varsellys system som indikerer høy motortemperatur, og dette vil varsle føreren av et problem. Hvis det ikke blir adressert, kan det resultere i radiator skade eller sprukne head gaskets, blant andre problemer.
Reparasjon

Reparasjon eller utskifting av parkeringsbremsen kan være nødvendig hvis nok skade har oppstått fra å kjøre med bremsen på. En kvalifisert brems bør utføre reparasjoner eller utskifting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64754.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer