Problemer med en OMC Outdrive

Påhengsmotorer Marine Corporation Cobra outdrives først kom ut i 1985. Enheten var i stand til å legge til flere forskjellige motor konfigurasjoner, på en rekke båter og skrog design. Noen problemer fortsatt med OMC outdrives, spesielt akterspeilet skift kabel, kabeltrekking, dog clutch utstyr og kabel guide. Akterspeilet Shift Cable Design

kabel, utpekte den nedre skiftet kabelen, gikk gjennom hekken og montert på gir-bytte selv. Iboende problemer ble oppdaget med den indre vaieren kjerne binding inne i beskyttende ermet, som fremmet vanskelig giring. I disse tilfellene nødvendig operatører å bruke to til tre ganger mengden av press for å flytte girspaken fra nøytral til forover og bakover. Noen ganger shifter fast og ikke flytte i det hele tatt.
Akterspeil Kabelføring

Inkonsekvens i akterspeilet kabelføring forårsaket Kinks og skarpe svinger i kabelen, som stoppet Kjernen indre bevegelse. Dette ble sporet tilbake til utilstrekkelig fabrikken smøring som forårsaket tidlig slitasje av kjernen og ermet. Også kablene som fulgte med gummi kabelhylser montert over starteren, og ikke rutes i henhold til den til riktig brakett, mislyktes. Dette defekt ruting konfigurasjonen også forårsaket utilsiktet aktivering av elektronisk gir bistå system.
Dog Clutch Gear Failure

Unnlatelse av hunden clutch tannhjul som har skjedd som et direkte resultat av en defekt kabel akterspeilet skift. Når skiftet kabelen bare delvis engasjert som følge av binding, barberte det metall utenfor engasjement utstyr kontaktflater mellom nøytral, forover og bakover. Clutch hund tannhjul fast i delvis engasjement under en høyere enn normal rpm shift forårsaket utstyr tann brudd og rask slitasje.
Kabel Guiden

Mange OMC outdrive kabel binded på pivot punkt på plast kabel guide. Skruen som holdt wirefører ned ofte ble for stramme, selv om retninger er fulgt. Ved hjelp av en skrutrekker til å skru skruen en omdreining mot klokken for å frigjøre kabelen utbedret problemet.

Mange OMC outdrive motorer ble satt for høyt ved fabrikken eller maladjusted av sine eiere. Den vanligste klagen indikerte tomgang hastigheter som kjørte 20-50 prosent i løpet av produsentens spesifikasjoner. Dette skapte en vanskelig, sjokk engasjement for overføring tannhjul og U-joint når skiftende girkassen. Propell nøkkel og nøkkel-veis aksel problemer resulterte også. Mest OMC outdrives ble utformet på tomgang på 650 rpm, eller i henhold til individuelle motor modell spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67598.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer