Min '99 Cherokee Check Engine lyser og cruise er Jerky

The 1999 Jeep Cherokee var tilgjengelig i både to-og fire-hjulsdrevne drivlinjer. Det kom utstyrt med enten en 2,5-liters in-line firesylindret motor eller en 4,0-liters V-6 motor, basert på modellen pakken. 1999 Cherokee bruker en innebygd diagnostisk datamaskin kalles en OBD-II kontroll datamaskin for å samle inn data fra flere sensorer på Jeep. Hvis din "Check Engine" lyset er på, og du har uregelmessige cruise kontroll problemer, en OBD-II skanning av kjøretøyet er nødvendig. Cruise control system skaper OBD-II koder som vil føre til at "Check Engine" lys til å lyse. Du trenger
OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førerdøren av Cherokee. Finn OBD-II scanner port under førersiden dashbordet. Porten er identisk i form til pluggen slutten på OBD-II scanner. Koble skanneren i porten. Vri tenningsnøkkelen til "II" tilbehør posisjon uten å starte Jeep. Trykk på-knappen på skanneren for å starte den, hvis det er nødvendig.
2

Bruk "Up" og "Down" piltastene på skanneren for å velge bilens året, merke og modell. Velg "Les Codes" eller "Les Trouble Codes" fra skanneren menyen. Bruk "Read" eller "OK"-knappen på skanneren tastaturet for å akseptere svarene dine. La skanneren til å kommunisere med jeep.
3

Les OBD-II koder laget av skanneren. Bruk koden definisjonen på skanneren for å diagnostisere og reparere bilen. Skanneren vil gi deg enten en generisk definisjon eller en komplett definisjon og reparasjon informasjon, avhengig av skannerens kvalitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68597.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer