2.7 Chrysler V-6 maskin olje Problemer

Når Dodge introduserte den helt nye, all-aluminium 2.7L V6 som base motor for det mest solgte Intrepid, den første resepsjonen var ganske positive. Selv om mye mindre i volum enn den forrige generasjonens 3.5l motor-produserte høy svingete 2.7L et snaut 5 prosent færre ponnier på sveiv og returnerte 12 prosent bedre drivstoff kjørelengde. Men den blomstrer var snart utenfor den steg med denne nyeste kraftverket, som stolte eiere snart begynte fôr i lommer av bergingsbil eiere før bilen ble enda nedbetalt. Den 2.7L Engine

2.7L var revolusjonerende på mange måter for en økonomi bil base motor, blir all-aluminium, ha dual-overliggende kammer for større hestekrefter og produserer over 92 hestekrefter per liter. Til sammenligning ville en så høy grad av effektivitet gi nesten 525 hestekrefter i Chrysler egen 5.7L lastebil motor. Den 2.7L forble Intrepid base motor fra 1998 til bilens seponering i 2004 og ble også tilbudt i praktisk talt alle andre personbil Dodge gjort i løpet av disse årene.
Oil Sludge

Dette ellers fine motoren hadde en grell problem, en som (i henhold til en uformell Internett avstemning på Edmunds) ville komme til å kreve en svimlende 32 prosent av alle biler så utstyrt fra tidspunktet for salg til stede. Teorier spenner fra design-feil til bedriftens konspirasjon, men 2.7L ble raskt kjent for motorhavari grunnet oppbygging av slam i motoren passasjer og sveiv-saken.
Kjølevæskelekkasje

Den primære årsaken til 2.7L 's beryktede slam problem er intern kjølevæske lekkasje. Problemet lå i utformingen av V6 sin vannpumpe, som tillot små mengder kjølevæske å gå inn i veivhuset. Dette vannet ville kombinere med varm motorolje, slik at karbon innenfor å lage mat, skille fra smøremiddel og bygge opp der det kunne finne fotfeste. Kombinert med 2.7L 's allerede trange olje passasjer, ville denne tilstanden føre til en rask nedgang i oljetrykk og påfølgende motorhavari.
PCV Feil

å være klar, Positive Crankcase Evakuering system ikke feil, er som vanlig oppfatning. Ifølge toppen bransjeeksperter (og indirekte Chrysler selv), det ble aldri laget midt i første omgang. Dette systemet benytter en serie av slanger og ventiler som er koblet til inntaksmanifold å holde veivhuset i en tilstand av konstant vakuum. Svikt eller utilstrekkelighet av dette systemet fører til dårlig olje kontroll, og oppbygging av karbon på motor hot-spots.
Chrysler Mea Culpa

Uten egentlig å innrømme det, Chrysler stille begynte å gjøre endringer i 2.7L praktisk talt fra det øyeblikket den treffer utstillingslokaler. Selv om bedriftens ledere ikke vil innrømme feilen og tilbyr tilbakekalling reparasjoner for fortsatt warrantied kjøretøy, bør det faktum at de gikk på jobb omstruktureringen 2.7L 's oljesystemet i 1999 være bevis på forestillingen om at de var klar over problemet fra dag én.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64381.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer