Problemer med My Camaro Shifter

Chevrolet Camaro har flere teknisk service bulletiner, eller TSBs, utgitt av produsenten på overføring Shifter problemer. Skifteren i både automatiske og manuelle girkasser har utviklet problemer som tøffe skiftende, skodde under normale kjøreforhold og komplette shifter svikt på grunn av feil på datamaskinen eller kobling. Transmission Control Module

TSB har blitt publisert av produsenten knyttet til overføring shifter. Skifteren engasjerer sendingen, men bilen beveger seg ikke. Dette Shifter problemet skyldes en feil programmering av transmisjon kontroll modul. Dette har skapt problemer med skifteren, så vel som andre transmisjonsdeler. Den Camaro eier må ta bilen til forhandleren for å få kontroll modul omprogrammeres.
Vann i Transmission

Vann kommer inn i overføring i Camaro, forårsaker en fiasko i engasjement gir forover. En TSB er publisert om dette Shifter problem, som også kan føre til at shifter til å bli vanskelig å skifte til tannhjul samt skjelver under normale kjøreforhold. Ingen spesiell grunn er gitt med hensyn til hvordan vannet går inn i transmisjonen; camaro eieren kan kontrollere overføring væske ved å fjerne fluidet nivåkontroll plugg på siden av transmisjonen. Vann blander seg ikke med overføring væske, og kan sees i fluidet når noe væske er drenert. Overføringen vil måtte tømmes og skylles for å korrigere dette shifter problem.
Vanskelig å skifte gir

manuell girkasse kan utvikle Shifter problemer på lav kjørelengde overføringer av Camaro, ifølge en TSB publisert av produsenten. Overføringen blir vanskelig å skifte til tredje, fjerde, femte og sjette gears uten noen åpenbar grunn. Overføringen sammenhengen anses å være den skyldige av dette shifter problem. Koblingen vil måtte justeres etter dealership fordi sammenhengen ikke er ordentlig justert. Hvis Camaro eieren fortsetter å drive bilen i denne tilstanden, kan bilen utvikle alvorlige problemer med overføringen, herunder overføring svikt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66382.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer