1993 Jaguar XJ6 Feilsøking

The XJ var Jaguar lengstlevende produksjonsmodellen, som varer fra 1968 til 1993. Feilsøking en 1993 XJ6 er vanlig på grunn av dårlig pålitelighet historie Jaguars. De elegante linjene i 1993 XJ6 er estetisk tiltalende, og kan bli funnet ganske billig, men være forberedt på å betale for reparasjoner. Deler er fortsatt lett tilgjengelig, men kan være kostbar. Du trenger
Spark plug meter
Sikringer
Jumper kabler
20-W50 Valvoline motorolje
Lucas olje
Voltmeter
Stålbørste
Vis flere instruksjoner
Motoren starter ikke eller Idles
en

Trekk ut tennspolene og undersøke dem for å sikre at de ikke blir brent. Test forbindelse av fordeleren til den ledning som fører til tennpluggen ved å plassere en tennplugg meter på wiren og forankre dem til blokken ved. Hvis det ikke er noen gnist, skift tennpluggen. Hvis det fortsatt ikke gnist, må du bytte wire. Hvis dette ikke fungerer, må du bytte distributør.
2

Test ut batteriet med et voltmeter. Batteriene har en generell levetid på tre til fem år. Hvis batteriet tester mellom 12,5 og 12,8 volt, feilsøke drivstoffpumpen. Sveiv motoren og lytte etter en subtil hvesende lyd, som indikerer at spinner er i bevegelse. Hvis du hører susing, sjekk drivstoff filter for å se om det er tett. Rengjør den med en liten mengde gass.
3

Look bak spark trim panelet på førersiden for drivstoff cut-off treghet dersom batteri og motor komponenter fungerer. Du kunne ha truffet bryter med munnstykke på slangen når støvsuging bilen og aktivert det.
4

Skift olje for motorer som inaktiv og kjøre høyt. Bruk en kvart av 20-W50 Valvoline motorolje og tilsett Lucas olje en åttende av en halvliter om gangen til motoren begynner å male.
Feil Interiør Elektrisk anlegg
5 < p> Sjekk den viktigste sikringsboksen under dashbordet og ekstra en under hanskerommet for sikringer som er gått. Defekte elektriske komponenter, for eksempel ikke-arbeidende innvendig lys, indikerer blåst sikringer mer enn et ledningsnett problem. Skifte en blåst sikring koster mye mindre enn å erstatte deler av bilen og er en av de vanligste problemene i en Jaguar. Kjør en total systemer sjekke på bilen for å unngå alvorlige elektriske problemer.
6

Inspiser kjølevifte kontroll modul ligger på den andre siden av motorrommet fra batteriet. Bruk en fin stålbørste til å fjerne eventuelle korrosjon i modulen dannet av vann som lekker inn gjennom isolasjon. Forsegle kontakter, før du setter dem, for å stoppe videre korrosjon.
7

Bytt overføring stafett hvis overføring lyset stående og slår ikke av.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67026.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer