Hvordan sjekke for Sparks Bruke en Timing Lett

misfiring tennplugger eller dårlige induksjon ledninger er vanlige årsaker til dårlig motorytelse. En gammel praksis var å trekke av en plugg ledning mens motoren var i gang for å se om det utløste til jord. Vanligvis er det en trekking over kabelen ble bakken, noe som resulterer i en plutselig sett av støt mot kroppen og en nyoppdaget respekt for tenningssystemet. En enklere måte å sjekke en plugg og ledning er å bruke en induksjon timing lys. Du trenger
Induksjon timing lys
Blyant
Papir
Vis flere instruksjoner
en

undersøke inducton timing lys. Legg merke til at det er to fargede fører med ledning klemmer. Disse krok opp til batteriets - rød til den positive pol, og svarte til jord. Se nøye på induksjon pickup slutten. Det vil ha en stor svart plast klapp som omgir-ledningen blir sjekket. De fleste induksjon pickup ender vil også ha en preget pil som angir spenningen strømning gjennom ledningen. Koble den opp tilsvarende.
2

Start bilen og gå tilbake til motorrommet. Trekke avtrekkeren på timing lys og observere hva som synes å være en strobe lys. Som den aktuelle tennplugg branner, den strobe også lys. Se etter konsistens i blinking av lys ved forskjellige turtall. Det bør være en vanlig strobe handling gjennom alle hastighetene.
3

Flytt induksjon pickup til hver av de andre plugg ledninger. Å stenge av motoren mens det beveger seg pickupen er ikke nødvendig. Observere resultatene av hver test som pickup flyttes fra en ledning til neste og ta opp eventuelle avvik.
4

Gjennomgå notater og se etter plugg ledninger som var inkonsekvent i strobe eller hadde ingen belysning i det hele tatt. Dette er pluggene eller plug ledninger som trenger ytterligere testing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67754.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer