Hvordan feilsøker jeg det Temperatur Cooling System i en 2001 Nissan Altima?

The 2001 Nissan Altima er motoren ble fylt på fabrikken med frostvæske /kjølevæske å gi anti-frysing beskyttelse om vinteren og overoppheting beskyttelse i sommer, i henhold til Nissan bruksanvisningen. Kjølevæsken produktet inneholder rust og korrosjon hemmere. En kjølevæske temperaturmåleren er gitt på dashbordet for å hjelpe til med feilsøking motorens kjølesystem. Problemer med kjølesystemet kan omfatte bilen overoppheting. Du trenger
50-50 blanding av frostvæske og destillert vann
Vis flere instruksjoner
en

Overvåk kjølevæske temperaturmåleren på dashbordet hvis du mistenker at Altima kanskje være overoppheting. Måleren indikerer om kjølevæsken er innenfor normalområdet eller er overopphetet. Dersom måleren registrerer mellom "C" og "H" graderinger, motoren opererer innenfor trygge grenser og ingen handling er nødvendig. Vær oppmerksom på at temperaturmåleren kan lese høyt på varme sommerdager, men motoren er ikke overoppheting med mindre måleren nålen går inn i gradering ovenfor "H."
2

Legg kjølevæske til ugjennomsiktig plast kjølevæske reservoaret hvis væskenivået er lavt, og motoren har vært overoppheting. La motoren kjøle seg ned først ved parkering i skyggen og slå av motoren. Kontroller kjølevæskenivået i reservoaret. Det bør ligge mellom "Min" og "Max" nivåer. Hvis det er på eller under "Min", legger kjølevæske til "Max" nivå ved å bla åpne lokket og forsiktig helle det i. Ikke søl kjølevæske på bakken som det er giftig og utgjør en miljøfare.


3

Legg kjølevæske til radiatoren, også, hvis plasten reservoaret var helt tom. Sjekk radiatoren når motoren er kald ved å skru av lokket på toppen og ser i. Hvis væskenivået er lavt, kjølevæske til radiatoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67613.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer