Slik feilsøker Honda Motorsykler

"Ta vare på Honda og det vil ta vare på deg" er et slagord som brukes ofte av Honda ryttere. Men selv om Honda motorsykler er godt kjent for å være sterke, pålitelige arbeidshester, de er ikke immune mot teknisk svikt. Å vite hvordan man skal diagnostisere en egen motorsykkel problemer er en uunnværlig ferdighet å ha når du reiser på to hjul eller alvorlig pendling. Den beste Honda-sertifisert mekaniker kan ikke fikse en motorsykkel hvis han ikke vet hva som forårsaker det å mislykkes. Du trenger
skiftenøkkel
Tenger
Compression måle
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller drivstoff til forgasseren. Pass på at drivstoffet petcock er i "On" eller "Res" posisjon, og at det er drivstoff på tanken. Kontroller pust i bakken på undersiden av tanken. Hvis det er tett, vil drivstoffet ikke kjøre gjennom linjen.
2

Sjekk om det er gnist. Undersøk hver tennplugg for rik blanding (svart eller brun rester på spissen) og utføre en gnist test på hver ved å jorde den mot veivhuset eller topplokk og trykke på startknappen. Hvis det ikke er noen gnist, sjekk at din starter fungerer og at batteriet er oppladet.
3

Test sylinder komprimering med en komprimering sporvidde. Uten kompresjon vil tennpluggene ikke antennes drivstoffet riktig. Hvis komprimeringen er lav, sjekk for lekkasjer eller andre skader på topplokk og for slitt sylinder og stempel ringer.
4 p Hvis motoren starter, men så dør raskt, kan det være et mangfold av problemstillinger , inkludert, men ikke begrenset til feil choke justering, inntak rør lekkasje, feil tenning timing, forurenset drivstoff og feil innstilt forgasser. Det vanligste er imidlertid en slitt eller gammel luftfilter. Luftfiltre er billig ($ 30 til $ 40 dollar for de fleste Honda motorsykler) og lett å fjerne og installere.
5

Honda motorsykler er beryktet for sin "dead spot" like etter tomgang. Hvis din motorsykkel starter og idles godt, men dør når gitt en liten mengde gass, må du kanskje mellomlegg forgasseren nål for å levere drivstoff til motoren raskere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64181.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer