Kaldt vær Automobile Problemer

Det kalde været kan føre til alle slags problemer med bilen din. De fleste er små og kan avhjelpes veldig enkelt, der andre kan være store bil reparasjoner. Mange kan unngås ved hjelp av noen enkle forebyggende teknikker. Noen av bil problemer i kaldt vær kan være forutsigbar bare ved den regionen du bor i. Dekk

Det kalde været fører til at luft til kontrakten, og dette kan la bilen dekk lite luft. Dekk som er lav påvirker hvordan bilen manøvrer og hvordan det rides. Bildekk uten riktig mengde luft i dem kan føre til at bilen bruker mer gass. Dette er enkelt å løse ved å erstatte luften i dekket til produsentens spesifikasjoner. Periodiske kontroller av luften med en gage er anbefalt under kaldt vær.
Låser og dører

En frossen bil dør eller lås kan være et resultat av isete kaldt vær. Dette er ikke noe stort, men det kan være et problem å gjøre deg sent på jobben eller en avtale. En aerosol deicer er solgt til bil-og maskinvare butikker som kan smelte isen i disse områdene. Ved hjelp av en hår blåser på en varme innstillingen kan også smelte den frosne delen. Ikke hell varmt vann i området fordi vannet vil fryse og kan gjøre isen bygge opp enda verre. Vaske bilen i kaldt vær er en av de viktigste grunnene til dette skjer. Unngå bilen bli våt i kaldt vær er en måte å hindre at dette skjer. Sprøyting silikon i din dør syltetøy vil også gi deg et forsprang på å hindre frosne dører.

Frontruten svaber

Frosne vindusviskerne er også en utbredt forekomst i det iskalde været. Ikke slå dem på i et forsøk på å få dem løs. Kjør bilen for en god ti minutter med defroster din på høy å smelte isen rundt dem. Kaster varmt vann på vindusviskere vil bare legge mer glasur til området, så ikke bruk denne teknikken. Du kan bruke deicer som selges i maskinvare og bilindustrien butikker for å løsne vindusviskere.
Batteri

En bil starter ikke på grunn av et dødt batteri er en hyppig samtale at AAA får under kaldt vær. Minusgrader kan gjøre batteriet maktesløse. Dette løses enkelt ved ved å hoppe på biler batteri med startkabler koblet til en fungerende batteri eller lader. Dette må gjøres forsiktig på grunn av høy forekomst av batteriene eksploderer under disse forholdene. Henvis til din bil for instruksjoner vedrørende denne prosedyren. Hvis du bor i et område utsatt for isete forhold kan du kjøpe et batteri varmere hos din lokale automotive butikk. Denne enheten plugges inn i hjemmet elektrisk strøm og leverer lav varme til batteriet på bilen din og hindrer den fra å fryse. Det er som en varmepute for batteriet. AAA anbefaler også å sjekke batteriet styrke ofte i den bitre kulden.
Radiator

En stor reparasjon jobb på bilen din kan fryses radiator. Dette vil skje i kaldt vær hvis det ikke er nok frostvæske i radiatoren din. Dette kan forebygges ved å sjekke frostvæske nivåer før det kalde været setter i. Du kan også sjekke nivåene en gang i måneden i løpet av det kalde været. Dette bør gjøres oftere, spesielt hvis du bor i et område som fall i arktiske kalde temperaturer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64182.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer