Slik feilsøker liten motor Carburetors

En forgasser som fungerer hjelper motoren kjøre glatt. Forgassere kan utvikle ulike problemer på et tidspunkt, noe som kan påvirke den generelle ytelsen av kjøretøyet. Siden forgassere kan være dyrt å reparere, er det best å fikse små problemer som de oppstår. Du kan gjenkjenne og feilsøke noen av de vanligste problemene. Instruksjoner
en

Sjekk motorens akselerasjon. Hvis du opplever dårlig akselerasjon, kan throttle kabler må kanskje justeres. Sjekk om drivstoff i tanken er lavt og justere nivået. Du kan også trenge å inspisere gasspedalen pumpe for lekkasjer og få dem reparert.
2

Juster driftsresultat tomgang. Hvis du opplever dårlig tomgang, kan operativsystemet tomgangsturtall må justeres. Se også etter innløp system luftlekkasjer og løse problemet. Inspisere akselerator pumpen for lekkasjer og reparere noen.
3

ut om luften renere filteret er skittent. Hvis det er, kan det føre til dårlig drivstofføkonomi. Også sjekke for å se om bollen ventilen er tett eller begrenset og ren hensiktsmessig. Sjekk om nålen jet er slitt, og hvis det er, må den skiftes.
4

ut om drivstofftilførselen skrift er begrenset hvis du opplever dårlig ytelse. Hvis det er begrenset, må den tømmes. Se etter en plugget bolle vent eller overløp og få dem renset.
5

Kontroller tennpluggene for å finne ut om de er våte. Våte tennplugger kan være et tegn på vann i drivstoffet eller over-kvelning. Korriger problemet og erstatte de gamle tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65642.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer