Hva er tegn på en dårlig EGR Ventil ?

I eksosgassen resirkulering ( EGR ) ventilen er en bil del brukt til å redusere utslippene . En dårlig EGR ventil fører til en økning i utslippene , samt en rekke problemer for en motor. Utslipp

EGR ventilen tillater en liten mengde eksos å gå inn i luftinntaket ved behov for å redusere forbrenningstemperaturen i motoren. Uten denne kjølende effekt , går motoren varm som øker eksosutslipp. Disse utslippene øker forurensning og resultere i bilen sviktende utslipp testing.
Detonasjon
p Med en dårlig EGR ventil , forbrenning temperaturer stiger som kan føre til detonasjon. Detonasjon , ofte referert til som gnist knock , er forårsaket av brensel i sylindrene på grunn av varme og ikke gnisten . Detonasjon fører til at drivstoff til å bli brent tidlig som gjør at motoren ineffektiv , noe som resulterer i redusert gass kjørelengde .

Andre problemer

En dårlig EGR ventilen skaper vakuum problemer for motoren . Motoren bruker vakuum for å justere luftinntaket og bensininnsprøytning . Vakuum problemer kan lage en motor vanskelig å starte og fører til at motoren ikke på tomgang . Motoren kan også stall , nøler eller vise andre ytelsesproblemer mens du kjører .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66862.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer