Hvorfor Kjør My Car Bedre med PCV Valve Unplugged ?

The PCV ventilen er en nøkkelkomponent i den positive veivhuset ventilasjonssystem. En defekt PCV ventil kan føre til en rekke problemer for en bilmotor . Selv om du kan løse disse problemene ved å trekke ut ventilen , vil bedre alternativ innebære å erstatte det . Defekte Ventil Effekter

En defekt PCV ventil vil mislykkes i å lufte avgasser i motoren. Disse gassene vil bygge opp trykket inne i motoren , forårsaker oljelekkasjer og andre problemer. En PCV ventil som ikke fungerer skikkelig vil begrense mengden luft inn i motoren , forårsaker tomgang problemer og redusere drivstofforbruk .
Unplugged Valve
p Hvis en bil kjører bedre med PCV ventil koblet fra, er ventilen sannsynlig ikke fungerer som den skal , og krever erstatning. Den unplugged ventilen tillater eksosen å lufte gjennom ventilen åpningen , noe som reduserer trykket i motoren fra eksosen.

Grunner til å erstatte

frakobling PCV ventilen kan utsette motoren for fukt og potensielt skadelig rusk . Den unplugged PCV ventilen tillater eksosgassene å unnslippe motoren , øker bilens utslipp samt begrense luftstrømmen til motoren og i sin tur forårsaker en reduksjon i motorytelse og en økning i drivstofforbruket .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66792.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer