Symptomer på en dårlig Ignition Switch i en Ford

Tenningsbryteren i Ford-biler er ansvarlig for håndtering av de elektriske signalene knyttet til å starte bilen. En sviktende tenningslåsen kan forårsake system-wide problemer som spenner fra muligheten av bilen å starte, for å opprettholde hastighet og selv holde radioen slått på. Forsiktig bileiere kan gjenkjenne symptomer på tenningslåsen svikt før problemet etterlater dem strandet på siden av veien. Funksjon

tenningslåsen utfører flere funksjoner for et kjøretøy. Det tillater føreren å kontrollere kraften går til bilens (radio, mp3-spiller, frontlykter, A /C, og varme) slik at de ikke tapper batteriet når bilen går på tomgang. Tenningslåsen kobles også bilens starteren til batteriet, og sender den første bølge av strøm til starteren som starter bilen.
Låsesylinderen

Hva er ofte kalt "tenningslåsen" er faktisk to komponenter: lås sylinder, og den elektriske bryteren. Låssylinderen huset inn i hvilken en bilens tenningsnøkkel ikke er satt inn, og den elektriske bryteren er plassert like bak den. I de fleste Ford-modeller disse to delene er kombinert i én enhet med fire stillinger som starteren slår vanligvis til gjennom tenningen prosessen:. Off, tilbehør, lyser og start
The Electronic Switch

elektronisk bryter mottar signalet formidles gjennom posisjonering av låssylinderen å slippe strøm fra batteriet for å utføre funksjonen som diktert av starteren tastens stilling. Når bilen starter, tillater elektrisk bryter strømmen til å flyte fra batteriet til startmotoren, noe som resulterer i det som mest refererer til som "snu" av motoren. Når en eller begge av disse delene svikter (elektroniske brytere og låsesylinderen) de har forskjellige symptomer.
Startproblemer

Når den elektriske bryteren svikter, bilen vil oppleve flere symptomer. Bilen vil ikke kunne snu fordi det elektriske anlegget i den elektriske bryteren er ikke i stand til å kommunisere med batteriet, og bilens tilbehør vil fungere dårlig (lyser svakt eller ikke fungerer). Problemer i bilens låsesylinderen vil påvirke førerens evne til å sette inn starteren nøkkelen i låsen boliger. Sylinderen kan bli strippet eller skadet resulterer i startnøkkelen ikke lenger passer, eller nøkkelen ikke klarer å låse inn i kjøreposisjon.
Dårlig motorytelse /Stalling

Problemer med låsesylinderen kan være intermitterende med posisjonen sklir mens bilen er i drift som vil føre til svak akselerasjon og steiling. Vehicle drøye vil skje uten varsel og blir ofte forvekslet med dynamo fiasko fordi det vil virke som om batteriet ikke er i stand til å beholde en kostnad, som er delvis sant som at batteriet ikke mottar et signal å sende strøm til starteren å initiere starter prosedyrer. Problemet er gjennomgripende, påvirker flere kjøretøy systemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64691.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer