Hvordan fortelle når Hydrauliske Løftere Go Bad

De hydrauliske løftere i din bil eller lastebil motor er en viktig del av kjøretøyet. De løftere flytte opp og ned inne i blokken, hjelper generere komprimering og makt bilen din trenger for å kjøre. Hvis en løfter mislykkes, vil din bil eller lastebil ikke kjøre skikkelig og kan fremvise noen av flere forskjellige bivirkninger. Lifter problemer kan ikke repareres uten ombygging eller utskifting av motoren på bilen din, og slike problemer er vanligvis forårsaket ved å kjøre bilen tom for olje eller overoppheting av motoren. Instruksjoner
en

Kontroller motorolje. Fyll på olje om nødvendig, oppgi hvor mye olje du har måttet legge til. Det er viktig å vite hvor mye olje er i bilen din når du prøver å finne ut tilstanden på motoren og de hydrauliske løftere. Du kan legge merke til at motoren har lavt oljetrykk på oljemåler når den er i gang.
2

Se på bilens kjørelengde og vedlikehold historie. Høy kjørelengde biler er langt mer sannsynlig å oppleve problemer med motorene og løftere, som er de som har blitt rutinemessig kjørt tom for olje eller opplevd en ekstrem tap av motorens smøring på grunn av en ikke-fungerende oljepumpe eller annet problem.

3

Start kjøretøyet. Hvis bilen er vanskelig å starte, kan det være et tegn på at det ikke er avfyring riktig på alle sylindere og at det kan være et problem med en beslaglagt opp eller ødelagt hydrauliske løfteren i motoren.
4

Legg merke til om bilens check engine lampen lyser. Hvis check engine lyset har kommet på, feste bilens datamaskin til en feilkode leser og diagnostisere feilkoder som genereres. I noen biler, vil en sviktende eller ødelagt løfteren generere en tilsvarende feilkode i bilens datasystem.
5

Lytt til motoren løp. Høyt banging, kan banke eller trykke lyder være et tegn på en dårlig løfteren. Støy forårsakes vanligvis av utslitte løftere som kommer i kontakt med andre motorkomponenter eller mangel på smøring.
6

Ta bilen til en mekaniker og har det formelt diagnostisert. I noen tilfeller kan mekanikeren måtte ta den øverste enden av motoren fra hverandre for å identifisere den eksakte løfter som er sviktende og årsaken til feilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67500.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer