Symptomer på Slitte Clutch Thrust Bearings

The clutch i en bil består av flere komponenter som må jobbe i tandem for at clutchen forsamlingen til å fungere ordentlig. Clutchen montering er den direkte koblingen mellom motor og girkasse, og er ansvarlig for å overføre strøm til bilens bakhjul. Som sådan, kan problemer som en slitt clutch thrust bearing produsere uttalte symptomer som indikerer service er nødvendig. Støy

En slitt thrust lageret har økt klaringer mellom sine valser. Dette gjør at lageret å bevege seg rundt i stolen sin overdrevet, noe som kan føre til rallende, angiveri eller knurring lyder kommer fra girkasse. Disse lydene er vanligvis mest merkbar når clutchen trykkes ned for å frigjøre clutch.
Pedal Vibrasjon /Pulsation

Når vibrasjon følte mens clutchpedalen blir trykkes ned kan det tyde på en slitt thrust bearing. Mens pedalen blir deprimert, er slitt peiling klarer å fordele belastningen på clutch plate, noe som fører til ujevn kontakt med trykkplaten og den resulterende vibrasjon eller pulsering er følt på pedalen.

Clutch Stikker

Thrust lagrene kan miste sin smøring over tid som de bærer. Denne mangel på smøring kan føre til at lageret flytte stivt eller bind, noe som gjør det vanskelig å fullt løsne clutch under giring. Dette kan føre til sliping direkte på grunn av mangel på smøring i lageret, og sliping fra å forsøke å skifte gir, mens lageret ikke slipper clutchen fullt ut. Sluttresultatet er problemer med å få overføringen til å veksle mellom girene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65947.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer