Problem Shifting Min 2009 Ford F150

Bestemme at et kjøretøy er vanskelig å skifte kan være en ganske komplisert prosess. Shifting problemer er nesten alltid forårsaket av problemer med bilens elektronikk eller dens overføring, som begge kan være dyrt og tidkrevende å reparere. Visse faktorer påvirker din evne til å diagnostisere 2009 Ford F-150 er skiftende problemer, inkludert din erfaring fra bilindustrien og diagnostisk utstyr du har tilgjengelig. Å finne ut hvorfor bilen din er å ha skiftende problemer er første skritt i å få lastebilen på veien igjen. Instruksjoner
en

Sjekk din girolje. Overføring væske peilepinnen ligger nær brannmur på din 2009 F-150. Dersom kjøretøyet er lite overføring væske, eller hvis væsken er brent eller forurenset, kan det føre til skiftende problemer. Girolje bør være en gjennomsiktig rød eller rosa.
2

titt på bilens dashbord når det kjører og varsel dersom check engine eller sjekk overføring lyser. Disse feillamper utløses når bilens datamaskin registrerer et problem som kan være årsaken problemer med bilen din, inkludert årsaken til skiftende problemer. Fest lastebilens elektronisk kontroll modul til en feilkode leser (de fleste auto deler butikker tilbyr gratis feilkode diagnose) og finne ut hva feilkoder bilen genererer.
3

Decode eventuelle feilkoder gitt av din F-150 datamaskin. Hver feilkode har en bestemt betydning, og du kan enten slå det opp ved hjelp av bruksanvisningen som fulgte med strekkodeleser eller bruke en online dekoder indeks (se Ressurser). Problemer som kan føre skiftende problemer inkluderer overføring sensorer og hastighet sensorer samt problemer med elektronisk kontrollmodul selv.
4

Utfør en stall test for å sjekke momentomformer for problemer om lastebilen er en automatisk . Kjør trucken til et plant underlag og trykk ned på gasspedalen samtidig som du holder bremsen, se turteller på dashbordet som måler din rpm. Den stall punktet er maksimalt turtall nivå lastebilen vil nå uten å bevege seg fremover. Brukerhåndboken vil liste den aktuelle stall punkt for F-150 spesifikke motor og girkasse kombinasjon.
5

Ta F-150 til en overføring verksted. I noen tilfeller er den eneste måten å diagnostisere en mekanisk overføring problem å ha en dyktig overføring mekaniker fysisk fjerne overføring fra lastebilen og undersøke det internt for å finne problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67661.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer