Slik feilsøker en 1990 Mustang LX With No Spark

The EEC IV (elektronisk motorstyring versjon fire) i 1990 Mustang LX bruker en distributør montert tenningsmodulen og pick-up spole å utløse coilen og gi gnist for gnisten plugger. Det er flere deler i dette systemet som kan svikte og føre til at det ikke var gnist på tennpluggene. Systematisk testing og eliminere mulige årsaker til feilen vil tillate deg å finne den eksakte årsaken og hindre unødvendig utskifting av gode tenningssystemet deler. Du trenger
Test lys
Digital volt /ohm meter
Spark tester
Vis Twist Mer Instruksjoner
en

gummi støvel på en av tennplugg ledninger og trekk til det løsner fra tennpluggen. Plugg gnist tester inn i plug wire og klippet jordledningen på testeren til motorblokk eller annet egnet kilde til bakken som en bolt eller brakett på topplokket. Har en assistent vri om nøkkelen og prøver å starte motoren mens du se på testeren. Dersom det ikke forekommer gnister, gjentas testen på en tennplugg ledning på motsatt side av motoren. Hvis begge ledningene klarer å produsere en gnist, gå til neste test.
2

Twist og trekk gummistøvel på coil ledningen i midten av distributør cap på toppen av distributøren til det løsner fra hetten. Plugg gnist tester inn i coil ledningen og feste jordledningen til motoren. Prøv å starte motoren. Hvis en gnist er produsert på coil ledningen, erstatte distributør cap, tenning rotor (plassert under distributør cap) og plugg ledninger. Hvis ingen gnist er produsert på coil ledningen, fortsetter testing.
3

Fest batteriet klippet på test lys til minuspolen. På 1990 Mustang, blir batteriet er plassert foran i motorrommet på fører-siden. Vri tenningsnøkkelen til "run"-posisjon og trykk på sondeenden til terminalene på baksiden av tennspolen elektriske kontakten. Ha en assistent prøve å starte motoren mens du observerer testen lys. Hvis lyset i spolen lyser (som indikerer det leveres strøm til spolen) på en av terminalene, men ikke den andre, erstatning spiral. Hvis strømmen er angitt på begge terminalene, fortsette.
4

Trekk støpslet fra coil. Koble til batteriet klipp av testen lys til plusspolen på batteriet. Ha en assistent prøve å starte motoren mens du tester for strøm på samme måte som den siste step.One terminalen på den elektriske kontakten bør føre til at lyset på test lyset å blinke. Hvis lyset ikke blinker, bytter du pick-up spole i fordeleren og tenningsmodulen festet til siden av distributøren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67062.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer