Hvordan bruke en Automotive Circuit Tester

En bil krets tester er et verdifullt verktøy å ha hvis du har mistanke om elektriske problemer i bilen, eller når du legger til elektrisk drevne tilbehør til bilen din. En bil krets tester kan informere deg om en bestemt ledning i bilen har strøm går gjennom det eller ikke. Du kan også være i stand til å sjekke tilstanden på batteriet eller tennplugg ledninger med en tester. Du trenger
Automotive krets tester
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller om en enkelt ledning er "hot", eller har strøm går gjennom det, ved først koble alligator klipp på testeren jordledningen til en bart metall del av bilens karosseri, ramme eller motorblokken.
2

Touch metall sonde på spissen av testeren til enden av ledningen i spørsmålet som terminerer i en metall-kontakt. Pierce plastbiten av ledningen med sonden hvis ingen metall-kontakt er synlig. Ikke skyv sonden hele veien gjennom ledningen;. Bare langt nok til å bryte overflaten av isolasjonen
3

Sjekk din testeren indikator lys, LED lys eller gauge (avhengig på merke og modell av tester). Merk at en ledning som har strøm som går gjennom den vil lyse lys eller føre til at måleren til å flytte.
4

Sjekk kontinuiteten i en ledning for å finne ut om den har en pause eller kortslutning. Følg trinn 1 for prosedyren for jording testeren til bilen din. Probe ledningen aktuelle på forskjellige steder langs sin lengde ved anvendelse av metoden i Trinn 2. Stopp når du får ingen respons fra testeren, noe som indikerer at du har et brudd eller kortslutning i ledningen mellom det punktet hvor du sist fikk en god respons og den siste probe der du ikke.
5 < p> Test ladenivå i bilens batteri, hvis testeren hvis rustet til å gjøre dette. Sjekk brukerhåndboken hvis du er usikker. Koble alligator klipp på testeren jordledning til minuspolen. Hold testeren sonde til den positive batteripolen. Bestemme hvor mye strøm etter hvor mange LED-lamper lyser. Ingen lys indikerer at det ikke er betalt i batteriet, er alle lysene på indikerer at batteriet fulladet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65201.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer