Bad Motor Mount Symptomer

motorfester holder motoren på plass og absorberer vibrasjoner skapt av motoren mens den kjøres. Kontrollere at vibrasjon er viktig, og ikke bare til kvalitet og jevnhet av turen. Ukontrollert vibrasjoner kan skade motordeler og resultere i behov for kostbare reparasjoner. Kontrollere tilstanden til motorfester bør være en fast del av rutinemessig vedlikehold av kjøretøy. Kraftig vibrasjon

Overdreven vibrasjon er den vanligste symptomet på en ødelagt eller skadet motor mount. Fordi motoren ikke lenger blir holdt sikkert på plass, kan dens vibrasjoner merkes inne i kupeen. Avhengig av hvilken motor mount er skadet, kan vibrasjonen variere fra betydelig mer enn vanlig til alvorlig og direkte urovekkende.
Engine Looks Out of Place

Uten den støtte som et velfungerende Motorbraketten gir, er det mulig at motoren kunne skifte sin stilling. Dette er spesielt sant når overdreven vibrasjon fortsetter med uforminsket styrke, skaper stress og skade på motor mount slik at den ikke lenger støtter motoren tilstrekkelig, skiftende motoren enda lenger - og mer farlig -. Ute av posisjon

Uvanlig bråkete motorrom
p Hvis motoren er enda litt ute av posisjon på grunn av en motor mount problem, kan vibrasjoner som følge av svake eller ødelagte motorfester føre til at deler som normalt ville aldri kommer i kontakt med rammen eller andre komponenter i motorrommet til å gjøre det fintfolk, med et hørbart banging og rasling. Denne støyen bør undersøkes umiddelbart så alvorlige konsekvenser kan føre til, som for eksempel å måtte bytte mer sensitive delene skadet av vibrasjoner og banging.
Skade på andre Motordeler

Hvis den skadede motor mount har produsert betydelig motor vibrasjon og /eller forårsaket det å skifte ut av posisjon i en slik grad at deler hamrer mot bilens ramme eller til andre motordeler, kan dette føre til betydelig skade på disse delene. Belter kunne knipse, kan metall bøye, sel kunne sprekke, ledninger kunne strekke og bryte, og muttere og bolter kan vibrere løs. Skadede deler kan føre til problemer med omkringliggende og gjensidig avhengige komponenter, samt en rekke kostbare og tidkrevende reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66104.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer