Hvordan feilsøker jeg en HID frontlys?

Xenon High Intensity Discharge (HID) frontlykter gir mulighet for bedre refleksjon av trafikkskilt og oppmerking, inkludert kryss og objekter. De produserer en dagslys-type hvitt lys i stedet for det gule lyset du får fra konvensjonelle lyspærer. Ifølge Philips, reduserer naturlig dagslys-type lys tretthet i øynene mens du kjører. Problemer med pærene kan være relatert til installasjonen. Du kan ikke sette inn Xenon HID pærer til ikke-HID lysanlegg fordi de trenger spesialutstyr. Andre problemer kan omfatte spenning problemer og kit installasjon kompatibilitet. Slike problemer kan rettes opp ved å følge noen feilsøkingstrinn. Instruksjoner
en

Sjekk at frontlysene er HID-klar. Hvis du setter inn en HID-pære i en frontlys, slå den på og det ikke fungerer, kan frontlysene ikke være HID-klar. HID hovedlys trenger en elektronisk ballast og en forrett. Sjekk bilen din dokumentasjon for å sørge for at kjøretøyet er utstyrt ut korrekt.
2

Kontroller at kjørelys er koblet fra. Hvis HID hovedlys er en ettermarkedet alternativ installert etter at bilen forlater fabrikken, og ikke fungerer eller brenne ut, sjekk at du har koblet kjørelys. Det er ikke nok spenning til å kjøre både HID lys og kjørelys. Se etter en sikring i bilens sikringsboks. Sikringsboksen er vanligvis plassert under panseret eller i kupeen nær føreren. Fjern sikringen merket "kjørelys Lampe" eller lignende. Bruk verktøyet som følger med i mange sikringsskap.
3

Slå av automatiske frontlykter hvis kit HID lys ikke vil starte. Igjen, det er ikke nok spenning for begge. Du vil finne en bryter i lysstyring klyngen. Den lysstyring klynge, som er den kontrollen du bruker til å operere lys, er på et sted forskjellig for ditt kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66082.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer