VW Beetle Feilsøking

Diagnostisering og feilsøking problemer med en VW Beetle er relativt grei. Hvis du har grunnleggende reparasjon kunnskap og et sett av felles butikk verktøy, bør du være på vei på kort tid. Mest feilsøking innebærer starter eller elektriske problemer. Andre problemer oppstå ved kjøring eller bremsing. Selv om dette ikke er en uttømmende liste over diagnoser eller løsninger, disse er generelle feilsøking for å hjelpe deg å håndtere noen av de vanligste problemene som kan oppstå med Beetle din. Du trenger:
Wrench sett
Skrutrekkersett
Wrench og socket sett
Compression tester
Voltmeter
Jumper kabler, File
Stålbørste
Sandpapir
Wire
Heat krympe slange eller elektrisk tape
Jack
Hjulklosser
Fettpresse
Vis flere instruksjoner
problemer med å starte
en

Sjekk for drivstoff i bensintanken. Sjekk gassen måleravlesningen og fyll hvis tom. En full tank og en tom lesing viser en ødelagt bensinmåler avsender. Hvis dette er tilfelle, fjerne og erstatte følge produsentens instruksjoner.
2

Vri tenningsnøkkelen, men ikke starte bilen. Kontroller drift av olje-og generator lyser. Åpne den bakre dekk lokket. Sjekk for gnist ved å fjerne en tennplugg ledning og koble til en ekstra tennplugg. Har en hjelper vri tenningen for å sveive for et øyeblikk når du holder tennpluggen 1/4-tommers eller mindre fra bart metall. Fargen på gnist bestemmer tilstanden for antennelse ditt: blå eller hvit er best og gult er svak, og inkluderer problemer med plugger, ledninger, poeng eller spiral. Ta ut og sjekke hver av disse delene og bytt om nødvendig.
3

Sjekk for drivstoff ved å starte motoren og ser på den gjennomsiktige drivstoffilter. Bensinpumpen trekker synlig drivstoff gjennom filteret hvis det fungerer. Fjerne og erstatte filteret hvis det er skittent eller tilstoppet. Blås luft inn i forsyningsnettet på å verifisere en avblokkert drivstoff linje. Beetle modeller utstyrt med en forgasser kan tidvis lider av en fast drivstoff float. Gi forgasseren en lett knock med skaftet på en skrutrekker for å frigjøre den.
4

Fjern en tennplugg med en stikkontakt og skiftenøkkel for å se etter komprimering. Sett kompresjon tester i stedet for tennpluggen. Har en venn sveiv motoren et par ganger. Legg merke til kompresjon og bytt tennpluggen. Gjenta dette trinnet på alle tennplugger. Ujevn, høy eller lav kompresjon indikere et problem med tilstanden til den øvre motor, inkludert hoder, ringer eller stemplene. Ingen kompresjon viser en ødelagt stempel eller stang.
Elektriske problemer
5

Kontroller batteriet elektriske tilkoblingene er sikre. Bruk voltmeter for å verifisere seks eller 12 volt, avhengig av batteriet. Bruk startkabler å hoppe starte opp batteriet hvis det er nødvendig. Bytt ut batteriet hvis det ikke kan lades. Test jording ved hjelp av motstand innstilling av voltmeter mellom minuspolen på batteriet og det bare chassiset. Fjern bakken stroppen og bruke en fil for å rense stroppen der den kobles til chassiset. Bruk en stålbørste eller sandpapir til å rengjøre kabinettet der den kobles til stroppen og installere det.
6

Inspiser alle ledningene visuelt for løs eller ødelagt ledning eller tilkoblinger. Splice i nye deler av ledningen til riktig størrelse til enhver frynsete wire og wrap med krympeslange eller elektrisk tape. Erstatte ødelagte push-kontakter.
7

Kontroller 12 volt på startbryteren, alle sikringer terminaler, tennspolen og forgasseren magnetventil hvis montert.
8

Kontroller sikringen boksen og erstatte brente sikringer. Ta ut og lett sand alle andre sikringer for å sikre konsekvent elektrisk kontakt. Reinstallere slipes sikringer.
9

Drei lysbryteren til oppkjørselen innstillingen hvis utstyrt. Inspisere oppkjørselen lamper på frontlykter og baklykter for drift og fjerne og erstatte hvis det er nødvendig. Slå på lyset slår til frontlys innstilling, inspisere forseglede bjelker og bytt om nødvendig. Bytte lykter å lyse omgivelser og bytt om nødvendig. Sjekk innvendig belysning ved alle innstillinger og bytt om nødvendig. Test brems lamper, blinklys, omvendt lamper og Varselblinklys og skift ut etter behov.
Kjøring og Stoppe
10

Test lufttrykket på dekkene med en luft trykkmåler. Juster dekktrykk som anbefalt i bruksanvisningen. Inspiser mønster for skade, og skift umiddelbart med reservehjul hvis noen blir funnet. Bruk dekk fastnøkkel til å sjekke at alle hjulmuttere er godt strammet. Trekk nødbremsspaken å teste sin drift før kjøring. Kjøre bilen sakte og teste bremsene.
11

Løft fronten på bilen med en jekk og roter forhjulene for hånd, lytter etter buldrende. Dytte og dra i hjulene for hånd for å avgjøre om den fremre lager er slitt. Skift lageret hvis lageret buldrer eller kommer vesentlig. Roter forhjulene for hånd for å teste for motstand. Fjerne hjulene for å justere eller skifte bremseskoene hvis det er betydelig motstand eller angiveri. Roter hjulet og lytt etter en lett banket lyd. Hvis du hører noen lyder, ta bilen til en butikk for reparasjon. Gjenta trinnene for alle fire hjul. Sjekk visuelt under fronten for slitt eller ødelagt gummi dekker på styrekomponentene. Fyll tie rod ender og styrekomponentene med fett.
12

Start motoren og kjøre bilen. Lytt nøye etter slag fra motor, fjæring, hjul eller bremser. På tomgang, skal bare motoren bli hørt. Dundrende fra dekkene under kjøring indikerer hjul eller suspensjon problemer. Vibrasjoner fra de indikerer ubalansert eller skadet hjul. Ta hjulet til en mekaniker for reparasjon eller balansering.
13

Trykk bremsepedalen og slipp mens kjøretøyet er i en fullstendig stopp. Hvis bremsepedalen ikke går tilbake til den opprinnelige posisjonen, eller er spretne, taue bilen umiddelbart til butikken for brems arbeid. I fart, føler for pulsering i pedalen eller rattet når bremsene brukes for å avgjøre foran eller bak brems problemer.
14

Sjekk for drift av alle tannhjul i normal rekkefølge. Føler for harde skift eller knocks som indikerer shifter eller kobling trøbbel. Manglende eller poppet tannhjul indikerer overføring problemer at en overføring spesialist kan være i stand til å diagnostisere videre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67911.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer