Tegn og symptomer på en kortsluttet Starter

Starteren er en elektrisk motor som skrur bilens motor når nøkkelen vris i tenningen. Denne viktige komponenten gjør drivstoff til å gå inn i sylindrene for å drive kjøretøyet. En kortsluttet starteren kan føre til en rekke problemer i en bil, men kan noen av de symptomer og tegn knyttet til en kortsluttet starteren også forholde seg til andre mekaniske problemer. Til syvende og sist, er det flere ting som kan hjelpe deg å diagnostisere en kortsluttet starteren. Klikke Høres
p Hvis din starter gjør klikke eller sliping lyder når du vrir om nøkkelen for å starte motoren, betyr det at du kan ha en kortsluttet startpakke som har motoriske problemer, eller et utstyr er muligens fast i forrett. Lydene stammer fra under panseret ditt og er lett å høre fordi motoren ikke vil snu. Men hvis motoren ikke snu, men ikke starter, eller hvis du hører flere klikk før du slipper tasten, kan problemet være en dårlig dynamo, defekte batterier tilkoblinger eller en choke som er defekt eller ikke riktig justert.

Starter Issues

En kortsluttet starteren kan være problemet når bilens motor ikke klarer å skru på å vri nøkkelen i tenningen. Dette skjer fordi kortsluttet starteren er i stand til å bruke makt stammer fra bilens batteri, som er det startmotoren må slå av motoren. Hvis bilens motor skrur så sakte at det ikke er i stand til å starte, kan du ha en kortsluttet starteren. Husk at et svakt batteri kan også være grunnen til at bilen ikke starter.
Dysfunksjonell magnetventil
p Hvis du ikke får noen lyd fra motoren når du prøver å starte den, men lysene og vindusviskere fungerer, kan du ha en kortsluttet starter med en defekt magnetventil, som er mekanisk innretning på toppen av startmotoren sin bolig. Noen ganger kan dette fikses ved jiggling nøkkelen inne i tenningen mens du slår den.
Smell

En brent lukt eller røyk kommer fra startmotoren under panseret er et tegn på en kortsluttet starteren. Dette indikerer at det er elektriske problemer med starteren er ledninger og tilkoblinger i startmotoren. Enhver type problem med ledningene som kobler seg til startsolenoiden kan føre til en kort som til slutt skaper en brent lukt eller røyk.
Hensyn

Mange auto deler butikker test startere uten kostnad hvis de er fjernet og brakt det. Men hvis du ikke er sikker på hvordan du fjerner starteren fra bilen din, er det best å la en profesjonell håndtere denne oppgaven. Til syvende og sist, hvis du har en eller flere av de nevnte symptomer, bør du ta bilen til et verksted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67912.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer