Slik utfører du en Combustion Test

En blåst toppakning, vridd hode, sprukket blokk eller topplokk kan forurense kjølevæske med forbrenningsgasser i kjøretøyet. Disse gassene kan slå kjølevæske inn i en svært etsende syre og alvorlig skade passasjer inne i radiator og mange andre komponenter som det kan komme i kontakt. Hvis du mistenker at kjølevæske har blitt forurenset med forbrenningsgasser, undersøke systemet med en blokk tester, en enhet som ligner en kalkun baster brukes til å oppdage tilstedeværelsen av korrosive gasser. Det vil spare deg i diagnostiske utgifter og fra dyre reparasjoner nedover veien. Du trenger
Block tester
Vis flere instruksjoner
en

Forbered blokken tester verktøyet i henhold til produsentens instruksjoner.
2

Installer blokken tester på radiatoren filler halsen eller kjølevæske reservoaret, avhengig av modellen.
3

Start motoren og klem pæren på blokken tester en eller flere ganger, som anvist av produsenten for dette, for å trekke luft fra kjølesystemet gjennom væsken inne i blokken testeren røret.
4.

Watch væsken i blokken testeren røret. Hvis væsken blir gult, er det en indikasjon på en komprimering lekkasje.
5

Slå av motoren og ta blokken tester fra radiator eller kjølevæske reservoaret. Bytt ut væsken i tester rør med ny væske og installere verktøyet på radiator eller kjølevæske reservoaret.
6

Fjern en av tennplugg ledninger å shorte ut at forbrenningskammeret og gjenta testen etter trinn 3-5. Dette vil hjelpe deg å finne brennkammeret med lekkasjen.
7

Skift tennplugg ledningen og gjenta trinn 5 til 6 for hver tennplugg ledning i bilen. Når væsken i blokken tester forblir blå, har du funnet brennkammeret med lekkasjen.
8

Slå av motoren og ta blokken tester.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68080.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer