Slik feilsøker 1986 Ford Bronco II Eddie Bauer Edition

The Ford Bronco ble først produsert i 1966. The Bronco II ble bygget fra 1984 til 1990 ved Fords Louisville, Kentucky anlegget. 1986 Bronco II ble tilbudt som en Eddie Bauer edition. Denne utgaven inkluderte mer vanlige funksjoner enn den tradisjonelle Bronco II solgt det året. The Bronco II består av flere ulike deler, komponenter og systemer, som kan gjøre det vanskelig å feilsøke. En måte å løse problemer du har med din Bronco II er å se på hvordan bilen føles som du bruker den. Instruksjoner
en

Sjekk flere forskjellige motor deler og komponenter når Bronco II tomgang uberegnelig. Først se på MAP sensor for å se om det har blitt skadet eller utslitt. Inspisere EGR ventil og injektorer samt å se om de fungerer som de skal. Som du ser på drivstoff sprøytebrukere sjekk for å se om de er skitne og må renses eller skiftes. Inaktiv luft regulatoren, tomgang aktuator og gass stilling sensor kan også bli skadet eller har blitt løst. Deretter kan du se dieselfilter og PCV å se om disse delene har blitt tett eller skittent. Til slutt, sjekk eksos ventiler for å se om de har blitt brent eller stikker og sjekk drivstoffpumpen, kamaksel og point-set for å finne ut om noen av disse delene bør skiftes ut.
2

Finn overføringssystemet for å finne årsaken til en forsinket skift i girene mens du kjører. Se på overføring modulator hvis Bronco II har automatgir for å se om det er mis-justert frakoblet eller har en defekt moderator ventil. Kontroller at du har nok overføring væske i systemet og at overføringen shift linkage ikke er skadet på noen måte.
3

Undersøk brems komponenter i Bronco II når lastebilen trekker til venstre eller høyre når du trykker på bremsepedalen. Sjekk bremsekalippernes først for å se om bøylen stempelet har satt seg fast. Deretter finner bremseklossene, sko og bremsen kabel og sjekk for skader eller slitasje. De bremse slanger kan ha blitt bøyd eller slitte og hjulet sylinder kan være skadet. Inspisere hjulet rotorer, hjullagre og sjokk i ditt Bronco å finne ut om de har blitt vridd eller feilmontert og sørge for at spiralfjærer og brems backing plate ikke er løse eller slitte.
4

Inspiser distributøren system av Bronco når bilen føles som den mangler strøm mens du kjører. Distributør cap kan være løs, sprukne eller slitte. Rotoren kit kan også må byttes fordi den er skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67228.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer