Hvordan Les MOTORKODER på en 1985 Chevy

I 1985 Chevrolet fortsatt hadde den eldre On Board Diagnostics, også kjent som OBD1. I stedet for å bruke en SCAN verktøy, eiere tilgang til deres motorens feilkoder manuelt. Koder opprettes når det oppstår en feil i motoren, og er lagret i datamaskinen eller Electronic Control Module (ECM). Når den diagnostiske kode sekvens startes, blir kodene lese gjennom en blinkende "check engine" eller "service motoren snart" lyset på dashbordet. Du trenger
Byglingstråd eller
Binders
Vis flere instruksjoner
en

Slå tenningen i "på"-posisjon uten å spy det.

2

Finn samlebåndet Diagnostic Lead (ALDL) under dashbordet. Klikk på lenkene under for et diagram og bilde av en ALDL. Det er en liten, multi-port elektriske terminal og kan ha et plastdeksel.
3

Se linkene nedenfor for å finne terminaler "A" og "B." "A"-terminalen er i bakken, og "B"-terminalen er den diagnostiske bly. Lenke terminalene med en liten lengde av jumper wire eller en binders.
4

Watch "check engine" lys for blinkende motor koder, i likhet med morse. 12 kode, noe som betyr at det er ingen distributør gnist (fordi du ikke har skrudd på motoren) vil blinke først. Kode 12 er representert ved en flash (for tallet en), deretter en pause, etterfulgt av to blink (for nummer to). Kode 12 blinker tre ganger.
5

Noter feilkoder. Hver kode blinker tre ganger. Hvis ECM har ingen lagrede feilkoder, vil Kode 12 være den eneste som vises.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65338.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer