Slik Clear sjekke motoren lys på en 2007 Saturn Ion

The check engine lys på en 2007 Saturn Ion indikerer at en uregelmessighet eller har oppstått innenfor elektronisk kontrollmodul (ECM) eller datamaskin innflytelsessfære. ECM styrer alle motoren lederfunksjoner i forhold til driften av motoren for å utelukke de interne komponentene. Alle datadrift er elektromekanisk i naturen. For å slå av check engine lys, må den angitte feilen rettes. Du trenger
kode skanner og tilhørende kode tyde ark
Vis flere instruksjoner
en

Sett inn koden skanneren pluggen inn i OBD II kontakten, som ligger under dash på førersiden nettopp forlatt av rattstammen. Vri tenningsnøkkelen til startposisjon uten å starte motoren.
2

Trykk på "Read"-tasten på koden skanneren. Skanneren vil trekke alle nåværende koder. Datamaskinen har forhåndsinnstilte parametere og en diagnostisk funksjon. Datamaskinen registrerer eventuelle ujevnheter i form av en deskriptiv kode som består av en bokstav etterfulgt av fire tall. Brevet betegner området og tallene den defekte delen.
3

Record koden eller koder og kryssreferanser disse med kodebrevet. Rette alle feil og prøvekjøre bilen.
4

Plug koden scanner inn i OBD II porten igjen. Vrir om tenningsnøkkelen på, til kjørestilling, med motoren av.
5

Trykk tasten merket "Slett" for å slette koden og tilbakestille datamaskinen. Denne handlingen slukker check engine light til annen oppstår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64978.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer