Slik tester TP sensor på en 1990 GMC Sierra

The gass stilling sensor på 1990 GMC Sierra har en tre-lednings kontakt. Den venstre ledningen er gass stilling signal wire, og er mørk blå. Den midterste grå er drivverket kontroll modul (PCM) positive ledningen, og til høyre er det PCM jordledningen, som er enten svart eller oransje. Hvis throttle posisjon sensor feil, vil du kanskje merke en "død" spot når du når en viss hastighet - en hastighet der du gjøre mye kjøring. En død spot er et punkt hvor bilen ikke reagerer når du trykker på eller la av gassen, før gassen pedal kommer forbi det punktet. Du trenger
Voltmeter
Synåler
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem gass stilling sensor på din motor - det er fire forskjellige motorer i 1990 halvt tonn Sierra. Vrir om nøkkelen på, men la motoren. Stikke nålen inn i den mørke blå gass stilling-signal wire.
2

Sett voltmeter til 20 volt. Berør den positive ledningen til nålen og negative ledningen til en god jord. Avlesningen skal være mindre enn 1 volt. Vri nøkkelen av.
3

Koble den positive-bly røde ledningen og den sorte ledningen til god jord. Vrir om nøkkelen på. Spenning bør være under 100 millivolt. Hvis ja, vri om nøkkelen og koble fra testen fører.
4

Koble gass stilling sensor ved å trekke tangs eller plast klipp, vekk fra kontakten og trekke ut kontakten av kontakten. Stikke den røde ledningen i den positive siden av kontakten (rød ledning) og den svarte på en kjent god jord.
5

Vri nøkkelen på, men la motoren. Spenningen skal være ca 5,0 volt. Hvis ikke, må du bytte gass stilling sensor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67123.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer