Slik kontrollerer Fuel Pressure på en ekspedisjon

Ford Expeditions er drivstoff injiseres kjøretøy som krever en konstant brennstofftrykk som svinger med gass stilling. Hvis drivstoffet trykket er for høyt eller for lavt, kan det føre til drivability problemer som er skadelig for din Expedition motor og utslipp systemer, så vel som din lommebok. Med det i tankene, hvis du mistenker at ekspedisjonen har drivstoff press problemer, bør du få det sjekket ut umiddelbart og løse problemet så snart som mulig. Du trenger
Vernebriller
Fuel trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret, sette vernebriller på og finne drivstoffsystemet test port, som ligger i brenselet skinnen. Skru av lokket på porten for hånd og sett den til side der du ikke vil miste det.
2

Koble drivstoff trykkmåler til havnen og manøvrere drivstoff trykkmåler under panseret i nærheten av pipen og opp på frontruten, slik at du kan legge den vender inn i førerhuset på ekspedisjonen. Feste den på plass ved å sette den mellom frontruten og vindusvisker blad.
3

Få i førersetet av Expedition og vri tenningsnøkkelen til startposisjon (ett hakk før å faktisk spy motoren rundt). Nålen på drivstoff trykkmåler skal stige til ca 32-45 PSI, avhengig av året og motoren Expedition din. Se nålen for å sikre at trykket avtar ikke.
4

Slå av motoren og se om trykkforandringer. Det skal være konstant, selv etter at nøkkelen er slått av. Denne konstante press holder drivstoff i injektorer for rask oppstart. Start motoren igjen og trykker på gassen, nålen bør raskt stige omtrent 5 PSI, deretter tilbake til normal når motoren bremser ned til tomgang
5

Koble bensinmåler fra drivstoffet test port. og sett lokket på porten for å hindre skitt eller andre forurensninger kommer inn porten og potensielt forårsake en drivstofflekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64833.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer