Hvordan sjekke Ventilføringer i en 1969 Ford 360 Leder

Den 360 var en av 10 motorer innenfor Fords FE motor linje. Tilgjengelig eksklusivt i Ford lastebiler, ble de 360 ​​første produsert i 1968, men ble avviklet bare åtte år senere. Innenfor hver av de 360 ​​to topplokk er åtte ventilførere. Som navnet antyder, ventilførere sikre at inntak og eksos ventiler forblir riktig plassert. Slitte ventilførere påvirke motorens kompresjon. Heldigvis kan det 360s ventilførere bli raskt sjekket med en vakuummåler og uten å demontere motoren. Du trenger
Vakuummåler
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Fest en vakuummåler til motoren. Flere vakuum portene er plassert på toppen av innsugningsmanifolden. Trykk slangen på vakuummåleren på en av de vakuum portene på fordeleren. Ikke feste slangen til enten forgasseren eller til strupeplaten mellom manifold og forgasser.
2

Start motoren.
3

Observer måle mens motoren går på tomgang. Legg merke til om måleren er nålen forblir stødig. Hvis nålen fortsatt stødig som motoren går på tomgang, problemet er ikke de ventilførere.
4

Observer måleren mens en assistent gradvis presser gasspedalen for å øke motorturtallet. Hvis målerviseren svingt når motoren inaktiv, men nålen støtteben som hastigheten på motoren øker, blir ventilførere slitt og må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64834.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer