Feilsøking en bilstereo Når Lyd kutter ut

Det kan være frustrerende å slå på bilstereoen og finne ut at lyden er kuttet ut. Forsøk å feilsøke og fikse problemet hjemme før du tar bilen til forhandler eller bilverkstedet. Ledninger, sikringer, høyttalere og antenner kan ofte føre til tap av lyd. Sjekke disse områdene kan spare deg for penger. Sjekk Wire Tilkoblinger

En av de hyppigste årsakene til tap av lyd er løs eller frakoblet ledninger. Fjern stereo dekselet. Skru til skruene. Løft forsiktig radioen ut. Følg ledningene fra baksiden av stereoanlegget. Gjøre visse hver ledning er koblet til.
Slitt eller skadet Ledninger

Sjekk tilstanden til hver av ledningene. Erstatte eller reparere ødelagte ledninger, noe som kan føre til at du mister lyden helt.
Sjekk høyttalere

Noen ganger det eneste problemet er en løs høyttaler wire eller ingen forbindelse til bilens høyttalere. Kontroller høyttalerne og gjøre visse de er koblet til stereoanlegget.

Se etter en defekt høyttaler hvis ledningene er alle koblet. Bruk en spenning meter for å se etter defekte ledninger som ikke gjør en forbindelse. Det er mulig høyttaleren har blåst og må skiftes ut.
Sjekk Sikringer

Undersøke sikringene i sikringsskapet. Erstatte eventuelle blåst sikringer. Ofte lyden vil komme tilbake med en ny sikring.
Sjekk Radio Effekt
p Hvis din radio wattstyrke er for lav for høyttalere eller bilen, vil det føre til et tap av lyd. Les bilens instruksjonsbok for den aktuelle radio wattstyrke anbefaling. Sett på radio eller installere en forsterker for å gi den riktige radio wattstyrke nivå for å gjenopprette lyden.
Sjekk Radio Antenne

Et annet problem kan være en defekt antenne hvis du ' re ikke mottar så mange radiostasjoner som du pleide. Sjekke tilstanden, og bytt om nødvendig. Det burde gjenopprette stasjoner og stereo lyd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64252.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer