Hva er årsakene til en Steering Wheel gjøre en sliping lyd?

En bilens ratt ritt på en bærende ring, som gjør det mulig å slå uavhengig av rattstammen. Inne rattet og kolonne montering er en klokke våren. Klokken vårens jobb er å kveile og uncoil ledninger som fører til elektronikken på rattet selv, for eksempel horn, stereo kontroller, cruise control brytere og andre elementer. Både peiling ring og klokke våren kan føre til sliping lyder under visse forhold. Dirt
p Hvis bilen brukes i et tørt, støvete klima, eller mye smuss og skitt får lov til å bygge seg opp inne i bilen, kan det skitt arbeide seg mellom rattet og kolonne til lagerringen. Når skitt begynner å belegge bærer ringen, kan det begynne å opptre som et slipemiddel, noe som vil skape en hørbar skrapelyd i ekstreme tilfeller. Hvis oppdages tidlig nok, kan det smuss fjernes med en sterk blast av trykkluft skutt inn i gapet mellom hjulet og kolonnen. I tilfelle dette ikke er tilstrekkelig for å løse problemet, vil rattet må fjernes slik at lageret ring kan rengjøres for hånd.
Cracked Peiling
p Hvis problemet ovenfor går ubehandlet lenge nok, eller hvis rattstammen utsettes for unormale påkjenninger, kan en eller flere av lagrene inne i ringen sprekke. Som bærer ringen snur, hver gang de skadede bærende kontakter en annen bærende eller ringen selv, vil en skrapelyd forekomme. Hvis dette fortsetter, vil lageret ringen må skiftes. Hvis neglisjert lenge nok, kan lageret ring gripe, hindrer rattet vris.
Clock Spring

Klokken våren hviler inne i rattet og svinger frem og tilbake med rattet. Klokken våren blir utsatt for subtile krefter som det svinger frem og tilbake, forårsaket av de ulike ledningsnett som fôrer gjennom som de coil og uncoil. Mens sjeldne, kan klokken spring break, og når dette skjer, kan det ødelagte stykke våren slipe mellom de andre bevegelige deler inne i rattet og kolonne. Den eneste løsning på dette er utskifting av klokken fjæren. Hvis bilen er utstyrt med kollisjonsputer, ikke forsøk å fjerne rattet. Har bekymring adressert av en profesjonell automotive tekniker for å hindre for tidlig kollisjonsputen blåses opp noe som kan føre til alvorlig personskade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64667.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer