Hva Er Utgangsspenning av GM Alternators?

En dynamo er et must for alle moderne GM biler å operere. Det er ansvarlig for å holde batteriet ladet i bilen, noe som i sin tur holder alle de elektriske systemene fungerer som de skal. Generatoren skaper likestrøm, målt i volt, for å oppnå dette. Hvis det skaper for lite eller for mye spenning, kan dette tyde på et problem med dynamo, og det kan trenge oppmerksomhet. Ideell Utgang

Ideelt sett bør GM dynamo være å sette ut hvor som helst mellom 13,5 og 14,5 volt. En spenningsregulator bidrar til å regulere den spenning som gir en vekselstrømsgenerator. Hvis spenningen synker under det optimale området, deretter regulator spark i å få dynamoen til å gjøre mer spenning. Det motsatte skjer når spenningsnivåer les for høyt. Regulatoren bakker ut og gir mulighet for spenningen å trappe ned før det er tilbake innen sitt vanlige leie.
Enn vanlig Spenning

En høy spenning lesing, vanligvis over 15 volt, angir et problem. Selv om regulatoren er utformet for å beskytte elektriske komponenter av kjøretøyet, og til den ikke svikter. Når spenningsutgangen fra en vekselstrømsgenerator når et høyere-enn-anbefalt terskel, vil det ødelegge batteriet, og ødelegge det elektriske systemet av kjøretøyet. En GM dynamo som produserer for mye spenning må erstattes.
Lavere enn vanlig Spenning

Når en bil ikke starter og lysene er dempet, det kan være fordi spenningen produksjonen har falt lavere enn 13,5 volt. Når dette skjer, er ikke batteriet som lades, og det elektriske anlegget i bilen vil mislykkes. Lav produksjon kan være forårsaket av ekstreme fall i temperatur og regnvær, men dette raskt løser seg når bilen blir varm.
P Hvis det er et reelt problem med dynamo, kan du ikke vite før du bruker flere av bilens elektriske komponenter på en gang. Generatoren blir overbelastet og disse systemene slutter å fungere. Dette resulterer i en bil som stopper og starter ikke. Når dynamoen ikke fungerer, kommer energi til å drive disse tingene fra batteriet, snart slitt ned av mangel på lading.
How to Measure Utgang

Det er ganske enkelt å måle effekten av en GM dynamo. Alt du trenger er et voltmeter, også kjent som et multimeter. En av disse kan kjøpes på en deler butikken eller enda en elektronikkbutikk. La bilen gå på tomgang i ti minutter før testing. Plasser den svarte pinnen av måleren på minuspolen på batteriet, mens plassere den røde pinnen på den positive terminalen. Spenningsutgangen vil vises på skjermen i måleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66773.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer