Slik feilsøker en Ford F - 150

Ford F - 150 er en av de mest populære lastebiler på veien . Over tid bør du forvente at ting skal bryte på lastebilen , og regelmessig vedlikehold er viktig . Men det er et par spørsmål som er spesifikke for F - 150 serien som du bør feilsøke før å ha dem fast , så de ikke er del av en vanlig vedlikeholdsprogram. Heldigvis er alle problemene dekket av en fabrikk tilbakekalling . Instruksjoner
en

Sjekk om din F - 150 er endret av Roush å kjøre på flytende propan injeksjon. Roush er tilbakekalle F- 150S med denne modifikasjon fordi hydrokarbon- papir festes til innsiden av luftrenseren boksen kan komme ut av stilling under normal drift. For å løse dette problemet, kontakter Roush på (866 ) 307-6788 .
2

Sjekk din drivstoff filter merkenavn. Dieselfiltre gjort etter 2005 av Purolator som ble gjort for F - 150 hadde en defekt hurtigkobling mekanisme . På grunn av dette , vil drivstoffilter ikke setet riktig forårsaker en drivstofflekkasje . Hvis en tennkilde er tilstede , kan drivstoffet antennes , slik at F - 150 for å ta fyr . Eventuelle feil Filtrene skiftes ved å ringe ( 800 ) 230-5876 .
3

Sjekk din F - 150 for den valgfrie slep pakken. Den Cequent 90 -graders , sju -veis rettvinklede adaptere selges etter 2005 hadde en defekt kabling design. Lysene på hva du sleper vil ikke lyse opp riktig. Denne komponenten må erstattes av en Ford forhandler .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64257.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer