Tegn på en Tette Fuel Injector

Drivstoff filtre vanligvis gjør en god jobb med å filtrere drivstoff for urenheter, men over tid, de tillater små partikler å jobbe seg inn i drivstoff sprøytebrukere, muligens tilstopping dem og dermed gir for mye eller for lite drivstoff inn i motoren. Dette kan føre til en rekke performance-og utslipp-relaterte problemer. I tillegg kan tette injektorer forårsake andre alvorlige problemer med bilen din, som fører til mulig motorhavari. Følgelig er det viktig å være i stand til å diagnostisere tilstoppede injektorer raskt. Rough Idle

Du kan høre og føle at bilens motor er i gang veldig voldsomt når på tomgang. Som en ujevn drivstofftilførsel fører til en forbrenning av drivstoff som verken er effektiv eller vanlig, er dette en av de første tegn på tilstoppede injektorer.
Spluttering Engine

Et tett drivstoff injektor kan føre til at bilens motor til splutter - det vil bli tent. Dette er fordi drivstoffet injektoren ikke leverer tilstrekkelig drivstoff til motoren. Du vil merke at når man trykker på gasspedalen, er det en forsinkelse før bilen akselererer. Som en ren åtte prosent begrensning av drivstoff kan forårsake feiltenning, er dette et svært vanlig symptom på en tett drivstoff injektor.
Racing Engine

bilens motor kan rase eller surge når du kjører den. Dette forårsakes av partikler som holder drivstoff injektor åpen for lenge, og dermed levere for mye drivstoff til motoren. Du vil merke dette gjennom økt motorstøy og ujevn akselerasjon.
Uvanlig Spark Plug Utseende

Tennplugger kan virke vått eller misfarget, ifølge magasinet Popular Mechanics. Likt, kan dette bare være et resultat av en defekt tennplugg, så du må teste dine tennplugger med en gnist tester, eller rett og slett erstatte dem.
Redusert gass kjørelengde

bil kan bruke mer gass per mil hvis bilen har tette injektorer. Dette er fordi de injektorer leverer for mye drivstoff til motoren, noe som reduserer effektiviteten.
Økning i motorens utslipp

Tette drivstoff sprøytebrukere kan føre til høyere hydrokarbon og karbon karbonmonoksid utslipp. I all sannsynlighet, vil du trenge en bil utslipp test for å fastslå dette som det ikke er lett synlige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66221.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer