96 Jeep Cherokee kutter når det kommer til et stopp

Uansett Jeep Cherokee mangler i stil og finesse er godt kompensert av generell pålitelighet og rå styrke. Noen små variantene er unike for 1996-modellen, men den kjente og grei lay-out av motorrommet skulle gi en viss grad av tillit til noen forsøker å reparere. Den påfølgende lang av denne modellen av Jeep kan bekrefte visdom som bar-over design. Uavhengig av den eksakte årsaken til drøye symptom, kan reparasjonene som er involvert være så vanlig og oppreist som naturen av denne trofaste vogn. Foreløpige Investigation

Noen innledende kontroller kan gjøres før motoren startes. Kontroller batteriet og batteri kabelforbindelser mens motorrommet og komponenter er kjølig å ta på. En svak eller dårlig koblet batteriet kan forårsake steiling på tomgang og treg spy til tider. Sikre tilkoblingene her er rene og tette, og bekrefte det samme på ledningsnett kontakter for distributøren, tennspolen og dynamo. Kontroller batteriets spenning med en bærbar voltmeter, hvis mulig, eller overvåke dashbordet voltmeter med tenningslåsen i "på"-posisjon, uten å starte motoren. Lad opp eller erstatte et batteri som registrerer en lesning under 12,5 volt. Start motoren for å vise ladespenning fra dynamo. Verdien skal være mellom 14 og 15 volt, selv etter frontlykter og andre elektriske tilbehør er aktivert. Bekreft riktige stasjonen båndspenningen før fordømme dynamoen
Good Air

Motoren trekker inn luft som det går;. Lite vann kan forstyrre funksjoner som trengs for tomgangsturtall. Kontroller luftfilter element for noen bygge opp eller rusk som kan begrense flyten. Blader, el blir sittende, på bunnen av luften filterhuset kan trekkes opp mot elementet når motoren går, og de bør være fjernet fra huset. Den strupeplate og hals må holdes ren for å tillate den nøyaktige luftmengde som kreves for tomgangsturtall. Fjern gummi snorkel å inspisere og rengjøre strupeplaten og strupen på spjeldhus. Bruk en aerosol spjeldhus renere, i samsvar med produsentens anvisninger, for å rense skitt som har samlet seg.
Bad Air

mengden drivstoff injiseres inn i forbrennings-kammeret er nøyaktig dosert til å kombinere med et visst volum luft. Blandingen er formulert av design og drift for å maksimere drivstoffeffektivitet og motoren under varierte kjøreforhold. Lekkasjer ved inntak manifold kan fortynne blandingen med overflødig luft, og føre til at det å være for tynn for motoren gå på tomgang. Ledninger og slanger som tappe inn i inntaket manifold kunne lekke hvor som helst langs sin lengde. Enhetene disse vakuum ledninger og slanger festes til kan også lekke. Ventilasjon blanding dør motorer og noen motorutslippsregulativene kontroller drives av vakuum produsert i inntaket manifold, og kan svikte og føre til en lekkasje. Vakuum lekkasjer kan forstyrre de planlagte operasjonene av motor kontroller, og bør forsegles for å forhindre steiling, og opprettholde optimal motorens effektivitet og ytelse.
Fuel And Fire

1996 Cherokee har to drivstoff-filtre. En er i gasstanken, sammen med pumpe-og trykkregulator, og er vanligvis bare betjent når den in-tankarrangement trenger reparasjon. Den andre er lettere tilgjengelig fra under venstre frame rail. Skift dette filteret, og legge til drivstoff injektor renere til en tank eller to av nytt drivstoff for å holde systemet fritt. Computer-relaterte komponenter i spjeldhus og andre steder kan kreve behendig bruk av en avansert skanner verktøy for å diagnostisere, men tenningssystemet deler er lett tilgjengelig og evaluert og mer utsatt for slitasje. Slitte tennplugger og plugg ledninger kan fungere ved høyere turtall, men mislykkes på tomgang, når tennspolen produksjonen er lavest. Overflødig elektrisk motstand i en sliten sekundær coil ledningen kan gi tilstrekkelig energi ved høye hastigheter, men kan ikke bli overvunnet av spolen utgang på tomgang. Et nytt sett med plugger og ledninger kunne lindre boder og andre tidligere uoppdagede symptomer, å framføre en helt ny følelse av takknemlighet for din trofaste Jeep.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68691.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer