Årsaker til viftereimen Støy

The viftereim i bilen er som oftest kommer til å være en serpentin belte som gir strøm til kjøling vifte, klimaanlegg, servostyring, dynamo og vannpumpe. Av og til er noen biler utstyrt med to Serpentine belter som deler disse oppgavene. Viftereimen støy kan være et tegn på at bilens serpentin viftereim må snart skiftes ut eller må justeres, eller kan også være en bivirkning av en feil erstattet belte. Viftereim lyder, primært utstilt som varianter av angiveri, er forårsaket når beltet ikke er riktig installert eller er utslitt og begynner å fysisk glasur over da den glir på skivene. Utslitte Belt

Nettstedet to Bil Pros anbefaler endring bilens viftereim annethvert år eller 25.000 miles. Hvis viftereimen har vært på bilen din lenger enn dette, er det en god sjanse for det har begynt angiveri fordi det er strukket ut og slitt ut. Belter har en relativt kort levetid når det gjelder bil-deler. Når de begynner å slites ut, er det angiveri et tegn på at beltet må skiftes.
Remstrammer

En ødelagt, løs eller på annen måte out-of- balanse beltestrammeren vil sette feil mengde press på beltet, og at beltet begynner å hvine. Beltestrammeren er også å klandre hvis viftereimen periodevis løsner fra bilen.
Moisture

Fukt kan føre til at viftereimen å hvine, spesielt hvis fuktighet kommer mellom beltet og trinser eller beltestrammeren som holder den på plass. Hvis du merker at beltet angiveri minutter etter at du kjører gjennom en stor vanndam eller i regn, sjansene er beltet blir våt eller annen måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66054.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer