Problemer med 2000 Yukon Denali Fuel Pump

The 2000 Yukon Denali har fått høy anmeldelser fra forbrukere i Edmunds.com. Rapporterer imidlertid CarComplaints.com ni forskjellige tilbakekallinger på Yukon, men ingen av disse tilbakekallinger har behandlet spesielt med bensinpumpen problemer. Det har vært noen problemer med Denali drivstoffsystem som forårsaker vanskeligheter med Denali ved oppstart og kan til slutt føre til fullstendig bensinpumpe svikt. Tette Fuel Filter

drivstoff filter på 2000 Yukon Denali har vært kjent for å tette for tidlig, plassere angre belastningen på bensinpumpen. Denne belastningen kan føre til drivstoffpumpen til å brenne ut og til slutt mislykkes. Denali vil begynne å rykke og stall, så det vil ikke starte i det hele tatt. Teknikere på RepairPal.com anbefaler at drivstoff filteret byttes hver 30 000 miles for å unngå potensielle problemer. Skifte drivstoffilter avlaster drivstoffpumpe av belastningen fra å pumpe drivstoff gjennom et tett filter.
Fuel Injector Failure

Edmunds.com har rapportert betydelige problemer med drivstoffet sprøytebrukere i 2000 Yukon Denali. Når drivstoff sprøytebrukere mislykkes, fortsetter drivstoffpumpen fortsatt å pumpe drivstoff eller bensin gjennom systemet. Imidlertid er drivstoffet presses tilbake i drivstoffpumpe, sette et press på selene og pakninger. Denne ekstra belastningen skaper et segl svikt i bensinpumpen, slik at bensin lekker ut. Dette lekker bensin er nær eksos og skaper en stor brannfare.
Kabling og Sensorproblemer

bensinpumpen har blitt kjent for å mislykkes på grunn av ledninger og kontrollmodul problemer i 2000 Yukon Denali. Disse ledningsnett problemer har blitt tilskrevet forringelse av ytre isolasjon, forårsaker ledninger og kontakter for å bli utsatt for og fører til korrosjon på ledningene. Dette korrosjon fører ledningene å bryte av, slik at bensinpumpen i Denali virkningsløs. Kontrollmodulen sensoren på brenselpumpen kan svikte på grunn av den samme korrosjon problem. Dette ledninger og sensor korrosjon problem på drivstoffpumpen er mer utbredt i kaldt vær områder av USA. Kjemikalier som brukes på veiene i disse kalde områdene bygge opp på understellet av Yukon, etser bensinpumpen komponenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65855.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer