Slik feilsøker problemer i en Oldsmobile Aurora Engine

En Oldsmobile Aurora bruker for det meste den Environmental Protection Agency standardiserte On-Board Diagnostics. OBD-II koding er ikke den absolutte svaret for motorproblemer, men det er et verdifullt verktøy for en god grunn. Auroras motoren er en komplisert maskin, og OBD-II-systemet kan gi knutepunkter. Dette kutter ut mye unyttig søking, og den effektivt gir deg praktiske steder å begynne å undersøke. Hvis du eier en Oldsmobile Aurora produsert i 1995, kan det hende du må bruke General Motors 'eldre diagnosesystem. Du trenger
Byglingstråd
OBD-II kode leser
Vis flere instruksjoner
Auroras gjort etter 1996
en

Koble en OBD-II-koden leseren til Aurora datamaskin stikkontakt. Denne porten er referert til som en datalink kontakt, og det kan bli funnet på førersiden av Aurora, under dashbordet, mellom gasspedal og helt til venstre spark panel.
2

start Aurora elektriske system. Noen kodeleserne må kanskje også motoren i gang.
3

Se på din kode leser. Hvis merket med kode leseren ikke har auto-aktivering og auto-henting funksjoner, må du slå leseren på og nøkkelen i et gjenfinningssystem kommando. Leser knapp vises varierer etter merke, og for de nøyaktige instruksjoner, utsette til din kode leser bruksanvisningen.
4

Finn OBD-II normens betydninger. Du kan finne definisjoner på lesernes manuell, men du vil sannsynligvis bare finne de generiske OBD-II koder der. General Motors har skapt sine egne supplerende koder, og de må være plassert på Internett.
5

Lag en liste over koder leseren utvunnet. Se på leseren og finne ut hva som er "feil" og hva er "pending". Hvis motoren feil gjentar ofte, vil OBD-II-systemet klassifisere dem som "trøbbel". Dette aktiverer også Auroras check engine lys. "Pending" koder skjer sjeldnere, men de kunne lett trend mot "trøbbel". Gi bryet koder prioritet, men også undersøke ventende koder.
6

Åpne Auroras motorrommet. Finn motordeler som samsvarer med kodene på listen din og undersøke. Tegne en linje gjennom koder du fjerne fra betraktning. Sett en hake ved siden av de som fortjener dypere etterforskning.
1995 Aurora
7

Look under dashbordet og finne samlebåndet data link. Den ALDL vil være rett under rattet.
8

Koble "B" og "A" porter på ALDL med jumper wire. Begge portene er ved siden av hverandre og er på ALDL topp rad. Begge er de to siste på høyre side.
9

Slå Aurora motor på og telle hvor mange ganger check engine blinker på deg. Dette vil være i en kode som du må tyde. For eksempel vil GM flash kode 19 bli videresendt med ett langt blink, en rask pause, og ni korte blink. Kode 23 vil være to lange blink, en rask pause, og tre korte blink. Skriv ned hver kodenummer formidlet.
10

Slå opp GMs flash-koder på nettet. Auroras håndboken vil ikke inneholde disse kodene, og Internett er det billigste alternativet tilgjengelig. Kopier ut koding forklaringer du finner ved siden av tallene du skriblet ned.
11

Åpne Auroras motorrommet og undersøke. Undersøk alle de stedene som korresponderer med koden din liste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66670.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer