Slik feilsøker en GM HEI Distributør Spark Plug

Distributøren tennpluggen på en GM HEI distributør gir elektrisk gnist nødvendig å tenne bensin inne i en forbrenningsmotor. Men hvis du opplever en grov tomgang eller har problemer med å starte din GM kjøretøy, så du bør sjekke distributør tennplugger. Erstatning tennplugg kan bli dyrt å erstatte, så før du bytter noen komponenter, bør du feilsøke distributør. Du trenger
Stikknøkkel
Socket forlengelse
Spark plug socket
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og fjern tennplugg ledninger fra toppen av motoren. Bare fungere på en tennplugg og tennplugg ledning om gangen.
2

Ta ut tennpluggene og feilsøke dem en om gangen. Fest Plugghetter til kontakten forlengelse og senk den ned i tennpluggen godt. Så grip inn på slutten av tennpluggen med stikkontakten og slå den mot klokken med en pipenøkkel. Den Plugghetter er foret med gummi for å hjelpe grab på pluggen, og også gjøre det enkelt å fjerne fra pluggen godt.
3

Trekk pipenøkkel, forlengelse og stikkontakt av pluggen godt. Dette vil fjerne tennpluggen fra pluggen godt sammen med pipenøkkel, forlengelse og stikkontakt.
4

Fjern tennpluggen fra stikkontakten og sette støpselet i tennpluggen med elektrode vendt utover.
5

Ha en assistent sveiv motoren mens du sjekke HEI distributørens plugg for gnist. Du skal se en blå gnist hoppe over elektrodene på slutten av tennpluggen. Hvis du ikke gjør det, kan pluggen være dårlig. For å verifisere dette, fjerne tennpluggen fra-ledningen og sette inn et metall skrutrekker inn i plug wire. Lå skrutrekkeren ved siden av en ventil skruen på toppen av motoren og starte motoren. Hvis en blå gnist hopper fra metallet på skrutrekkeren til metallet på skruen på ventilen dekselet, så din tennpluggen er defekt og må skiftes.
6

Skift tennpluggen og gjenta trinn 1 til 5 for resten av HEI distributør tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64554.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer