Min 1994 GMC Sonoma vil ikke starte

The GMC Sonoma er en enkelt cab pickup lastebil. Hvis GMC Sonoma ikke vil starte, kan problemet være med batteriet, drivstoff nivå eller dynamoen. Batteriet sender en elektrisk strøm til motoren for å få det i gang. Når batteriet er dødt, vil ikke motoren starte. Siden din lastebil kjører på bensin, fylle tanken kan være en rask løsning på problemet. Du kan få lastebil i gang på egen hånd før tilbringe noen penger på en mekaniker. Du trenger
Soda
stålbørste
Startkabler
Nytt batteri
Gass
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen av 1994 Sonoma og snu den for å starte bilen. Hvis du hører en klikkelyd, kan problemet være med dynamoen eller starteren. Fjern disse komponentene fra lastebilen din og ta dem ned til din lokale auto deler butikken for testing. En tekniker kan utføre denne tjenesten gratis og selge deg en ny komponent hvis det er nødvendig.
2

Sett nøkkelen i tenningen din og se etter målere å komme på. Hvis målerne ikke kommer på, har du et batteri problem. Åpne panseret til din GMC Sonoma og finn batteriet ved siden av motoren.
3

Koble fra batteripolene fra batteriet med en pipenøkkel.
4

Bruk brus og en stålbørste til å skrubbe noen korrosjon fra terminalene.
5

Bytt terminalene så prøve å starte Sonoma.
6

Jump-start på Sonoma med startkabler. La lastebil kjører i fem minutter og slå den av.
7

Start Sonoma. Dersom kjøretøyet ikke vil starte igjen, må du bytte ut batteriet.
8

Sjekk drivstoff nivå i lastebilen. Legg en gallon drivstoff til Sonoma din så prøv å starte bilen. Dersom kjøretøyet starter opp, har en mekaniker erstatte gass måleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66675.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer