Hvorfor Er Mine Lights Dimming på min bil?

Det finnes flere vanlige årsaker til at lysene på bilen eller lastebil kan være ute dim. Videre er det forskjellige nivåer og beskrivelser av dempet lys. Lysene kan ha vokst svakt over tid, eller kanskje aktivt dim som bilen kjører. Lysene kan også vokse svakt på grunn av et elektrisk problem. Gamle kjørelys

Moderne hodelykt er holdbar plast, med en flyttbar pære element inne. Hodelykten kapsel som huser lys, over tid, kan bli ripete og kjedelig. Naturelementer som regn og sol, samt menneskeskapte elementer som røyk og veien rusk, er alle medvirkende faktorer. Den varig effekt over tid er en kontinuerlig inkrementell dimming av frontlyktene evne til å trenge gjennom mørket.
Gamle pærer
p Som moderne frontlys pærer alder, vokser de mer dim . Eldre design brukes til å brenne ut raskere, men er fortsatt på full lysstyrke gjennom hele produktets levetid. Nyere, mer effektive teknologier i frontlyktene gir mulighet for en lengre levetid, men resultatet er en langsom nedgang i ytelse over tid. Friske, klare pærer vil alltid være lysere.
Aktiv Elektrisk Draw
p Hvis dine lykter er i orden, kan det oppstå en aktiv draw som er forårsaker en dimming av dine lykter. Det kan være en skjult elektrisk kort eller tegne et sted i bilen. Det kan være en dårlig jording, eller en dårlig tilbehøret som air condition kompressor eller vifte.
Big Stereo

Mange biler og lastebiler i dag har svært high-powered lydenheter, lyd forsterkere og store aktive høyttalere. Hvis disse komponentene er for mye for det elektriske systemet å håndtere, vil dimming hodelykt være en av de første synlige tegn.
Ladesystem Issues
p Hvis ingen andre problemer passer problemet ditt, er det svært sannsynlig at problemet er i din ladesystem. Hvis enten batteriet eller dynamo ikke presterer opp til sitt designet nivået på produksjonen, vil dimme lysene være en klar indikasjon. En indikasjon på en dårlig serpentin belte eller dynamo beltet er lys som ser ut til puls eller strobe i takt med turtallet på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65043.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer