Slik tester Power Vindu Dør bryter av en 2005 Ford F-150

The 2005 Ford F-150 var utstyrt med en 4,2-liters V-6 motor i basismodellen. Valgfrie 4,6-liters V-8 eller 5,4-liters V-8 motorer var tilgjengelig i oppgraderte trimme pakker. Førerdøren vindu bryteren styrer alle vinduene for 2005 F-150. Testing av passasjerdøren vinduet bryteren er lik, men det er bare en bryter for å teste. Testing av elektrisk forsyning for F-150 vindusbryter vil tillate deg å finne ut om feilen ligger i vinduet bryter eller i ledningene som fører til bryteren. Du trenger
Flat skrutrekker
multimeter
New window switch (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren som du er skal sjekke bryteren på. Sett inn en flat skrutrekker mellom fremre leppe av vinduet kontroll rammen og døren panel. Lirk forsiktig opp for å løsne panelet fra døren panel. Fjern vinduet bryterpanel for hånd. Koble fra de elektriske kontaktene på baksiden av bryterpanelet.
2

Vri tenningsnøkkelen til tilbehør posisjon. Still ditt multimeter til volt innstilling. Sett den positive probe fra multimeter din i krets 400 av vinduet bryteren elektriske kontakten. Den 400 kretsen er øverst til høyre, hvis du ser på enden av kontakten med klippet vendt oppover. En lys brun og svart ledning vil være på motsatt side av krets 400.
3

Sett den svarte proben fra multimeter din mot en bart metall jordingspunkt på dørkarmen. Hvis spenningen er mer enn 10 volt, og vinduet vil ikke fungere skikkelig, erstatte vinduet bryteren. Hvis spenningen er lavere enn 10 volt, så det er et elektrisk problem annet enn vinduet bryteren.
4

Installer vinduet bryteren elektriske kontaktene inn i vinduet bryteren. Sett bryteren panel på døren. Monter vinduet bryteren panel bezel ved den bakre leppe først. Skyv fronten av rammen ned for å låse den på døren panel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68689.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer