Slik feilsøker en 1995 Ford Contour dørlås

Kraften dørlås system i 1995 Ford Contour bruker en reversibel elektrisk magnetventil, kalt en aktuator, å skyve eller dra låsemekanismen på døren låsen. Ettersom bryteren betjenes i én retning, vil strømmen levert til solenoiden i en retning som forårsaker at døren skal låses. Hvis bryteren opereres i den andre retningen den leverer strømmen i motsatt retning, og solenoiden beveger seg for å låse opp døren. Du trenger
Automotive krets tester
Vis flere instruksjoner
en

Fest batteristrømmen klipp på automotive krets tester på batteripolene. Batteriet i 1995 Contour ligger i sjåføren side foran i motorrommet. Trykk utløsningstappene på under-dash sikring blokk, som ligger under sjåføren side av dashbordet nær spark panel, og lavere sikringen block.Turn tenningsnøkkelen til "RUN"-stilling.
2

Test 20 amp sikring, som ligger i sporet merket nr. 25 i under-dash sikring blokk, ved å berøre sonden slutten av krets tester til de små test pinnene på slutten av sikringen. Stillingen # 25 er den fjerde sikringen fra høyre på den øverste raden av sikringer i blokken. Begge pinnene bør indikere makt er til stede. Hvis en av pinnene indikerer bakken skifte sikringen.
3

Fjern de to skruene som fester på innsiden dørpanelet trim med en stjerneskrutrekker. Trekk innsiden dørhåndtaket ut og skyv trim av håndtaket for å få tilgang til baksiden av døren lås bryteren.
4

Pierce den hvite og sorte ledningen med sonden av kretsen tester. Bakken være indikert med den krets tester inntil bryteren trykkes inn i en av retningene. Hvis strøm eller jord ikke er angitt gå til neste trinn.
5

Pierce den hvite og grønne ledningen med kretsen tester probe. Strømmen skal være indisert. Test den gule og grønne ledningen på samme måte, bør strømmen også angis. Hvis strømmen ikke er tilstede ved disse to ledninger, lokalisere og reparere den ødelagte ledningen. Hvis strøm og jord er til stede i de riktige trådene, og dørlås aktiveres ikke, må du bytte aktuator.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66760.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer